![]() |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: gördüğüm kadarıyla ünitelerin eksik olanları bunlar ; -din sosyolojisi 10.ünite -türk dili 7/8 .üniteler -arapça 6/7/8/9/10 (bunları nasıl bitiririz bilmiyorum :(( ) -inkılap tarihi 8.ünite (11.de yapılacak inşaALLAH !!) MÜMKÜNSE BU ÜNİTELERDE DE AZ DA OLSA SORU HAZIRLAYARAK BİTİRELİM CANLAR (: |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: yaşayan dinler konusunuda toplu paylaştım notlarımız bölümünde eksik ünitesi kalmadı çok şükür..(: |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: arapça için saat 3 de burda olalım ,müsait olanlara duyurulur.. |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: inkılap tarihinide bitirdik çok şükür (: |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: arkadaslar tek ders sınavına gıren bırısı varmıı??ogrencı sayfamızda sadece buro merkezının ısmı yazılı baska bir işlem gerekiyormu?sagolsun burolar hep mesgul tel cevap vermıyor.. |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: bendede aynı şekilde sadece semt yazıyo diğer bilgiler henüz yok sınav 28 temmuzda bürolarda sınavdan 10 gün önce açılcak diye biliyorum o zamana kadar kapalı olabilirler |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: s.a ben şimdi 2.sınıfta 2 derstn kaldım.son döneminde.iki dönemde mi yatırmam gerek harçları |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: Alıntı:
as.hangi dönemlere ait kaldığınız dersler hem bahar hem güz dönemidemi var yoksa tek dönemmi |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: 2 dersimde bahardan kaldı.4.dönem.son sınıfta |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: O zaman sadece bahar döneminde kayıt yenileyeceksiniz ama emin olmak için büroyu arayın bence |
SAAT: 04:15 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.