![]() |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: selamun aleykum arkadaşlar ben ilahiyat 2. sınıfa geçtim bu sene yeterlilik sınavı olacak önlisans olarak bu sınava girebiliyormuyum yoksa mezun olmam mı gerekiyor bir bilginiz varmı acaba? |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: Alıntı:
aleykum selam [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] burdan bakabilirsiniz |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: şuan derslerin kaçıncı ünitelerindesiniz? |
|
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: arkadaslar ben genel olarak yariladim dersleri |
ben aöfnin kitaplarından çalışmıyorum yardımcı kitap alıcam başka yolu yok sanırım :( |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: arapçadan ne yapıcaz arkadaşlar soru cevap ne zaman biri bana yardım etsin |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: Bazi konularn oztlerine ulasamadim yokmu acaba |
Cevap: 2.sınıf ilahiyat ,medine grubu soru sorma bölümümüz ..(: yeni katıldın m ve hıc bırsey anlamdm sıstemden nasıl ıslenı program |
|
SAAT: 09:03 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.