![]() |
Alıntı:
Senin bitirmene çok sevindim.ben daha yolun başındayim bakalım başlamak bitirmenin yarısı derler.kızım iki yaşında ders çalışmakta bu sebepten zorlanıyorum ama dediğin gibi zahmetsiz hicbirsey olmuyor ve annelere Allah cc çok yardım ediyor bekar arkadaşlarım bana göre çok çalışmalarına rağmen olmadı ilitam.ben Allahın yardımıyla oldu diyorum.sen hep çok planlı çalışırdin disiplinliydin seni unutmadım ve takdir ettim.başarıda arkasından geldi tabi.Allaha emanet inş.tercihlerde sonra yine görüşürüz :):) |
Alıntı:
TERCİHLERİ HALLEDELİM GÖKNUR,sonrasındada bu tecrübelerimizi aktaralım bence üyelere:)tercih sonrası hepinizi şu bölüme alıp; [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bütün detaylarıyla inşallah istişare ederiz...ahh samsun ahhh....hiç bitmeyecek sansımdı:)dersle değil..yol perişan etti beni...neyse şimdilik bu detaylar saklı kalsın..tercihlerden sonrada bol güncel bilgilerimiz olcak ilitamlarla ilgili inşallahsfhfgshsfhsgh |
Alıntı:
|
Nazlı zehra o zaman da nickin aynı mıydı 2 yaşındaysa sen kurtarmissin ben 1 buçuk sene mecbur birlikte gittim bana bağımlılığı 2 yaşında bitince sınıf arkadaşım ile anlaşip tek gittim Tercih zamanı ve sonuçlarınizi heyecanla bekliyorum Hayırlı sonuçlar olsun |
puanım 257.19 naıl tercih yapmalıyım 10 ilitamdan bırı fark etmez sıralama olarak lütfen yardımmcı olur musunuz |
Hangisine en yakınsan onu seç Kışin ulaşımı düşün |
Alıntı:
Teşekkür ederim :) Ayrıca 7. soruya şahsi görüşünüzü büyük bir içtenlikle merak ederek bekliyor olacağım : )) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben de küçük çocuklar ve oğlum 1. Sınıf diye yeterliliğe gitmedim yani yüzyüze egitime |
SAAT: 11:25 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.