![]() |
Alıntı:
Ama uzaktan eğitimin,online sınav, avantajınıda ortadan kaldırıyor.sadece final için kalacak yer yol stresini düşünürken bu sefer vize içinde aynisıni düşnmek zorundasın.baya mesakkatli..coğunluğun sırf bu nedenden istemeyeceğini düsünüyorum bende |
Selamun aleykum hocalarım, ilitamlarda kayıt dondurulabiliyor mu? Kasımda askere gitcem. O yüzden kayıt dondurulabiliyorsa dondurmam gerekiyor. Dondurulamıyorsa sizce ne yapabilirim. |
Alıntı:
litam programında kayıt dondurulması yoktur. Ancak kesin kayıt zamanı kaydınızı yaptırırsanız iki dönem kayıt yeniletmeme hakkınız vardır. Bunun içinde mutlaka kayıt yaptırmanız gerekir. İki dönem kayıt yeniletmediğiniz takdirde kaydınız silinmektedir. Alıntı... Bulunduğunuz yerin bir ilitam okuluyla da görüşerek bilgi alabilirsiniz.. |
Alıntı:
|
Hocam içine girmeden kolay olur diye düşünüyorsun ama bi dönemde o kadar dersin altından kalkmak çok çok zor olur |
sa arkadaşlar ilitamla ilgili bir kaç sorum olacak.ilitamda hazırlık sınıfı var mı bi de kaç yıl |
Alıntı:
örgün okursanız hazırlık var..3 sene oluyor..4 sene olan yerlerde varmi bilemiyorum.istanbul üniversitesi her senenin başında hazırlik muafiywt sinavi yapıyor..kazanan hazırlık okumadan devam ediyor örgün eğitimde. |
Diyarbakir Dicle Üniversitesinin sınavları kaç gün sürüyor |
Alıntı:
|
Merhaba arkadaşlar ; Diyarbakır da ikamet ediyorum 266 puan aldım ilk tercihe diyarbakırı yazmak istiyorum ama 2-3-4-5 nasıl olsun çalıştığım için çok vaktim yok açıkcası okuması rahat olandan başlamak istiyorum bana yakın olanlar : ELAZIĞ , MALATYA , ERZURUM , SİVAS sıralaması nasıl olsun sizce ??? |
SAAT: 22:34 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.