![]() |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Alıntı:
|
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü mehmet akif cevabıniçin sağol şartlar hemen hemen aynı olduğu için sordum fkir edinmek istedim özet anlaşılan bana zaman kaybı olacak pdf ve videolara asılmak lazım kolay gelsin inşallah diploma notumuz yüksek olur formasyonda çok önemli olacak inönü 45 kişi aldı byıl örgün ve ilitamda formasyon içn ankara 50 kişi...kaygım birazda ondan tüm arkadaşlara kolay gelsin |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü hakaşığı bu konuda ders içeriğini paylaşmadık bunalınca birbirimize destek olmak için ve merak ettiğimizi şeyleri genel olarak sorduğumuz konu buevet000 ben de karşılaştığım zorlukları ders çalışamamanın verdiği stresi çoğu kez başka konularda da paylaştım |
|
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR..FIRAT ÜNİVERSİTESİNDE İLİTAM İLAHİYAT OKUYANLAR EKLERSE SEVİNİRİM...7638jk4 |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü ondokuz mayıs var mı arkadaşlar canlı ders kayıtlarının içerikleriyle ders başlangıcı sayfasındakı pdf nin üsütnde anlatılan videolar aynı mı |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] burdan ortak ders portalına girerek ,daha özet halinde dersleri dinleyebilirsiniz. aksi takdirde,canlı dersler,kaydedilmiş videolar ve pdf lerden sorumlusunuz. |
|
Ders kayıtlarını dinliyorum işimi gücümü yaparken böyle daha faydalı oluyor.canlı derslerin hepsi verimli değil bazen hoca sadece soru bekliyor,45 dakikam ziyan oluyor.En verimli halde faydalanmaya çalışıyorum eksik ne varsa onu bırakıp daha faydalı olana geçerek vakit kazanıyorum. |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü omu lü arkadaşlarım..özellikle sistematik kelam ve fıkıh usulü derlerinde ,7.üniteden itibaren,zaten elimizdeki dökümanlarda kendi ifadeleri yok,ders videolarınndaki dökümanlardada kendi anlattıkları aynı şekilde yok..yani tamamen hocanın kendi anlattıkları videolar var...canlı deraslerde aynı verim olmuyor. o yüzden tavsiyem,sedece videoları izleyip,not almanız..başka türlü boşuna elinizdeki dökümanla zaman kaybedersiniz..hocanın anlattıkları zaten önemli ve özet şeklinde..canlı derslerde çok kaynama oluyor..hele mantık:)canlı derslerede yine katılmaya çalışıyorum..çünkü farklı şeyler söyleyebiliyor hocalar...ama muallimeninde belirttiği gibi canlı dersler bencede tam bir zaman kaybı..videolarla devam... |
SAAT: 16:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.