![]() |
Cevap: İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Alıntı:
|
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü çok şükür kaydımı da yaptırdım :D |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Wertywerty hangi face sayfasına üyesin ben kimseyi tanımıyorum 9 eylüllü burdada yok galiba mezun yada 4. Sınıf |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü face de aktif bi sayfa yok doğru düzgün bende bulamadım :( |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Omu ilitam kazanan arkadaşlar ders seçiminde bu sene halkla ilişkiler dersinide seçiyorsunuz bilginiz olsun..4.sınıflar muaf..ama 3. Sınıflar alıyor..toplam 7 ders var yani..simdiden kolay gelsin |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü mihrinaz sizing üniversiteye bizden bir arkadaş geçme hakkı kazanmıştı 9 dersi görünce geri geldi bu dönem sizde 9 ders mi var |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü yani zaten bizle farkı yok diye alışık olduğu okula geri kayıt yaptırdı |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Alıntı:
|
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü her ilitamın kendine gore zorluğu var önemli olan öğrendiğimiz bilgiler bazen bu notlara yansımıyor daha düşük alıyorum ama arkama bakınca ben bu bilgileri öğrendim diyorum öğrendiklerimizi hakkıyla uygulamayı hakkıyla öğretmeyi nasip etsin allah ona herşey kolay çok şükür |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Alıntı:
|
SAAT: 09:56 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.