![]() |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Cok moralim bozuldu kitapla video ve yeni pdf tutmuyor simdi hepsini tek tek nasil cikarttirayim ben.kitap olmadan da aklimda kalmaz :( |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Alıntı:
Final yaklaşınca panik hali seninkisi,fıkıh,ezber,kelam yoğunlaş yeter.daha 6-7 hafta var.İki haftada hepsi biter tekrara bile geçersin. ''19 mayıs istişare ''sayfasını nereye saklamışlar hiç bulamıyorum. |
|
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü '19 mayıs istişare ''sayfasını nereye saklamışlar hiç bulamıyorum. sorma..bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum..omu çalışma bölümünü bulmak için beyin ameliyatı yapıyorum adeta:) |
|
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü inuzem sınav günü geldi çattı bu zamana kadar hatam çok oldu..... daha çok çalışmamlazım az internet az uyku ok çalışma yoksa zor başarmak arapçayı hiç çalışmadım allahtan yüzde onu nu etkiliyor vizede daa fazla yapmam lazım...... |
Usul ve osm. Turkcesi yarımuzgn Kur'an eh istemahcup000 Mantikda da bir iki ders izledimdüşünceli000 Kelamla ilgili hicbirsey yokağlayan000 |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü sınav online inşallah kısa zamanda aksilik çıkmzda soruları alabiliriz cevplaız tabisorulaın ne demek istediğini anlayabilirsem |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Biz vizeleri iki hafta önce olduk vizeye cok calisamadim simdi finalde bastan aldim tum konulari aman diyim sıkı tutun sonra hunaliyor insan |
|
SAAT: 03:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.