![]() |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü bu sene samsun a gelecekler çok şanslı.çan var artık.hoşgeldiniz :) |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü selamun aleykum arkadaslar.nasılsınız nasıl gıdıyo ılıtam derslerı.bayagıdır hıc ses yok burada.bızım haftaya vızeler baslıyo .hayırlısı arık..selametle.. |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Vealeykumselam Laluask .. Bu başlığı kaybetmistim yardimla buldum çok şükür.. cok sessiz kalmış ama hakikaten.. Hangi ilitamdaydiniz siz ALLAH zihin açıklığı versin vizelerde.. bizde bitti sayılır vizeler bugün son gündü carsambaya uzatıldı. ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Asilem hadi geçmiş olsun size ;) bn erzurum ataturk ilitamdayim.bizim vizeler bugün başlıo cuma bitacek insallh.rabbim hepimize zihin açıklığı versin.ilitam okumak çok zor ve çok çaba isteyen bi okul.bazen pişman oluyorum :( ama insallh Allahın izniyle bitiririz okulumuzu.gorevlerimzii alırız :) ara ara buradan sohbet edelim istişare edelim :) diğer ilitamlilar sizde ses verin..asilem senin dersler nasıl gidio zormu :)) |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü a.s..omu dün bitirdi vizelerini:) hr ne kadar iptal edilmiş haftaya cumartesiye sarkıtılmış derslerimiz olsada bitti bizdede vizeler..birtek omu demi var tek seferde sisteme gir sınavını ol çık...hepimiz tek seferde giriyoruz...diğer uzaktan eğitim merkezleri bu anlamda avantajlılar... |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Sagolasin Lalu ask :) sizde hayirli basarilarla atlatirsiniz inşallah. Vizelere kadar olan donem nasil geçti tam anlayamadim. Bi kayıt telaşı, bi ders secme telasi, bi pdf bastirma telasi, bi canlı ders takvimleri takibi arşivi telaşı bi baktik vizeler :D açıkçası hiç düzenli sistemli çalışamadım. Şimdi final için güzel çalışma planlarim var inşallah uygulayabilirsem hayırlısıyla.. bir de 17 aylik oğlum var tabi ne yapiyorsam o uyurken yapmaya çalışıyorum, uyanikken birkaç kez kalemimi ele gecirip kapi koltuk ne varsa çizdi karaladii, kitabımı yırttı.. :) Mihrinaz (abla mıydı karistirmiyorsam :) ) size de geçmiş olsun :) bi girişte tüm sınavları mi oluyorsunuz eğer oyleyse zormus hakikaten... Göknur abla nerelerde ki bu aradaa? ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Sivas ilitam okuyanlar ders notları elinde olan varsa paylaşabilir mi |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü S.a arkadaşlar.yaa bura niye bu kadar sessiz. Hiç ilitamli yokmu niye hiç sohbet olmuyor. Zaten bu istişare bölümünü zar zor buldum :)/herkesi çok merak ediyorum. Nasıl geçti dersler herhalde herkes finalleri verdi. Bizim geçen haftaydi elhamdülillah bn hepsinden geçtim zor olsada :) sizden de haberler bekliyorum. Azıcık ses verin ey ahali :) |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü c* Medineweb emektarları paylaşımcıları öğrencilerinin desteği ile Dicle ilitamın hakkından geldik elhamdülillah:) |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Alıntı:
|
SAAT: 19:48 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.