![]() |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü İnönü ilitam duyurusunda lise diplomasına dair bişey yok sadece önlisans diplonası ve transkript isteniliyor |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Alıntı:
yani lise diplomasına gerek yok neslinur senin dicle ilitam dı değil mi harç ne kadar? |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü sivas ta ilk yıl kuranı kerimden ezberler neler. Bilgisi olan varmi |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü netten araştırma yapayım dedim cumhuriyet ilitam hakkında çok bilgi yok inönü Istanbul sakarya elazığ samsun var sivas yok sivas ilitamın da puanı düşük değil çok rağbet mi yok yoksa sadece face'de mi grup oluşturuyorlar |
okuyanlar toparlanıp grup oluşturmadıysa net bilgilere rastlayamamışsındır bence |
ben duzem sayfasına baktım güncel değildi geçen senenın fınal-büt sınavı ıle ılgılı haber vardı uzgn Alıntı:
ahh abla sorma ağlayan000 764 tl harç parası yatıracağm Ama Allah razı olsun 764 liraymış yuvarlayıp 765 tl yapsalardı bari 1 tl karda gibiyiz hyyyyyhyyyyyhyyyyy |
|
Özür dileyerek soruyorum transkript ne demek açıklar mısınız? |
birinci sınıftada ilk dönem 30.cüzün yarısı iknci dönemde diğer yarısını istiyorlar |
Not dökümü (transkript), öğrencinin öğrenim gördüğü ve sınav değerlendirmesi sona eren tüm derslerinin rakam ve harf notlarını içeren belgedir. |
SAAT: 14:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.