![]() |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Alıntı:
|
kolaylıklar diliyorum.Rabb im zihin açıklığı versin:):) |
Herhangi bir döküman vermediler Dersler pdf olarak sisteme yüklenecek dediler Diğer İlitamlarda da kitap verilmiyor sanırım Nesli nur, Dicle İlitam harcı artirmis diyordun ya Demek ki, boşa değilmiş:)) |
Şimdi birinci sorum dersler ne zaman başlıyor canlı ders mi izleyerek takip edeceğiz dersleri ?Pdf olarak veriliyor diyorlar üniteler onları nereden indireceğiz?Sadece bu pdf lerden çalışmlarımız yeterli mi ?Yardımcı kaynak falan bulamaz mıyız?düşünceli000Sorularım bunlar ama siz bu konu da ne biliyorsanız anlatırsanız çok memnun olurum.Şimdiden teşekkürler. |
yaa tabı tabı abla görsen kıtapları misal ben görünce Ahh Anadolu ünv. sen ne güzel ne ince,ne anlaşılır basardn kıtapları dmekten kendımı alıkoyamadım 7638jk4 Yanı arada ders çalışmak ıstediğimde ders kıtabını yanında mutlaka dini terımler sözlüğüm oluyo yoksa anlamak mümkun değil ama ne yapalım işte çalışmak mecburi Aöfda dönem uzatmaya benzemiyo ilitam bedelı maddı ve manevı olarak ağır Ağzı-Açık000 Bu arada senın kı de çok çok hayırlı olsun Rabbim zihin açıklığı versın yardımcn olsun ablacmm c*c* |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü bu arada yok mu dicle ilitama yerleşen yaa ağlayan000 ağlayan000 koca sitede yalnızmıyım şimdi çay-kahve000 |
|
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü nesli nur ayrıca bu kitap mevzusuda lginç yani..öyle yada böyle sıkıntıdan kurtarmışlar sizi.. elinde kitabının olması çok güzel..aöf kitaplarıyla karıştırmamak lazım tabikisfhfgshsfhsgh bende ne geleceğini bilmiyorum..A4 kağıdına basım, fotokopiden bozma..pdf bi dosyamı gelecek bilemedimgülümseyen000 sen iyimişsin yani...güzel güzel çalış şimdi..c* |
|
amin canım allah razı olsun rabbim kolaylık versin hepimize Alıntı:
dicle ilitamlıyım diye ben de ona yazdım hatta, nesli nur da var diyealkış000 |
SAAT: 14:01 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.