![]() |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü sakarya dersler 15 eylülde başlıyor |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Arkadaşlar aranızda Erzurum ilitam var mı ?Yeni kayıt yaptırdım .Yeni öğrenciyim yani. Ders alma işlemi konusunda sıkıntım var ? Yardımcı olur musunuz? |
|
Bağlı olduğunuz programın dönemlik maksimum kredi miktarı tanımlanmamış. Öğrenci işlerine başvurunuz. ders seçme işlemleride 14 Eylüle kadar diye bir duyuru okudum.Acaba ben mi geç kaldım sistemi henüz açılmadı yoksa yeni başladığım için ders seçmem gerekmiyor mu ? |
kolaylıklar diliyorum(: |
|
selametle... |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü ben kayıt olduktan sonra kıtap verdıler çok şaşırdım düşünceli000 ben daha fotokopiydi kıtap aramaktı netten indiriydi onların derdindeydm Ağzı-Açık000 siz de aldınız mı arkadaşlar yoksa dicle ye has bi durum mu bu ? çay-kahve000 |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Bende isuzem üst sınıftaki arkadaşlara sormak istiyorum isuzem e int giriş ne zaman olur sizce derslere başlama zamanı ne zaman cevaplarsanız sevinirim |
SAAT: 09:35 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.