![]() |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü arkadaşlar sizin çalışmalarınız nasıl gidiyo kitaplar bitti mi ? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Alıntı:
Aday, sınav ücreti yatırırken bankaya herhangi bir havale ücreti ve benzeri gider ödemeyecektir Kesinlikle hesaba Havale veya EFT ile sınav ücretini yatırmayınız. Bankalarda sadece sınav adını belirterek işlem yapılmasını isteyiniz. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü aslıı evet geç kaldım ama finaller dolayısıyla böyle oldu. finaller biteli de 4 gün oldu henüz malum. bugün konulara bakıp bir plan yapıp başlayayım inşallah... |
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü konulara baktımda geneli ilahiyat dersleriyle uyuşuyor |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü sınava girsem mi girmesem mi hala bi ikilemdeyim ... ben bir sene garanti uzatıyorum (arapça sağolsun) sınava girip te başarılı olursam şayet mülakata felanda girsem ondada başarılı olsam belgeyi verirler mi acep yoksa mezun olunca mı verirler yada öyle bir hakkım olmaz da mezun olduktan sonra tekrar mı girmek zorunda kalırım ? yani kafamda ki soru işaretlerini giderebilsem bi karara varabilem de :) |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü ayşenur zaten bu sene okulu bitirebilecek olanlar giriyor.sen uzattıysan zaten giremessin. |
|
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü selam arkadaşlar geçen sene yazılı yeterliliği 70 ve üzeri alan sözlüde kaybeden kardeşlerimiz bu yıl tekrar yazlı sınava girecekler mi |
SAAT: 23:15 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.