www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi asl,Al Tarihi: 20 Aralk 2011 (00:26), Konuya Son Cevap : 19 Austos 2021 (07:18). Konuya 872 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:281 |
Durumu: ![]() Medine No : 24663 yelik T.:
07 Ocak 2013 | ![]()
__________________ Bakalarnn baarlarn kmseyenler,hayatta hibirey baaramayanlardr. |
![]() |
![]() | Mesaj No:283 |
Durumu: ![]() Medine No : 15266 yelik T.:
13 Aralk 2011 | ![]()
arkadalar geen sene 20 soru kmt tecvidden ra harfinin okunuundan yanl hatrlamyosam 2 tane vard sonra her sene bi tanesini soruyolar genelde meddi muttasl munfasl.sonra kesin gelebilir diyecegimiz nizam delili hudus delili burdan 1 yada 2 soru gelir sfatlardan geliyo ve mucize irhas filan burdan da gelir hac namaz oru konularnda meshep farkllklarna ook dikkar edin sonra mutezile ia maturidi vs bunlarn grlerinden gelir tahminen 1 2 soru sizin hani urdan sorabilirler dediginiz yerler var m ?? bu arada geen arkada sormu szl tahminen haziran banda yaparlar geen sene yle yapmlard sfatlardan da 1 2 soru kesin soruyolar bu arada esmal hsnann anlamlarnada iyi alalm geen sfer 2 soru gelmiti u bas maher ordanda geliyo 1 soru felan
__________________ ''onlar sanyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' |
![]() |
![]() | Mesaj No:284 | |
Durumu: ![]() Medine No : 24663 yelik T.:
07 Ocak 2013 | ![]() Alnt:
Bilgiler iin teekkrler.Ben ilk defa girecem bu konuda yardmc olabilecek arkadalar yardm ederseniz sevindirir vede motive edersiniz bizleri
__________________ Bakalarnn baarlarn kmseyenler,hayatta hibirey baaramayanlardr. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:285 |
Durumu: ![]() Medine No : 23436 yelik T.:
23 Aralk 2012 | ![]()
8- Diyanet leri Bakanl Snav Ynetmeliinin 13 nc maddesi gereince yazl snavda baarl saylmak iin 70 puan almak arttr. Yazl snavdan 70 ve zeri puan alanlar Yeterlik szl snavna katlmaya hak kazanacaklardr. BU GEEN SENEK DYANETN SINAV BAVURUSUNDAK MADDE. MD DKKAT BU SENEK BAVURUDAK MADDEYE BAKIN!... f) Diyanet leri Bakanl Snav Ynetmeliinin... 13 nc maddesi gereince snavda baarl saylmak iin 70 puan almak arttr. AYRICA DYANETN MUHTEMEL SINAV TAKVMNDE GEEN SENE YETERLLK ( SZL SINAVI) DYE BR AIKLAMA VARDI AMA BU SENEK MUHTEMEL TAKVMDE BYLE BR SINAV GRLMEMEKTEDR. ikram ALIKAN olarak bu ekil bir aratrma yaptm. ve ARATIRMALARIMDAN ANLADIIM BU.. YANILIYOR OLABLRM AMA GAYET CDDYM!.. BENM BU SENEK LANDAN VE SINAV TAKVMNDEN ANLADIIM KADARI LE SINADAN BAARILI OLANLAR ALIMLARDA SZL MULAKATA GRP O EKLDE YERLEECEKLER. MESALA KADRO ALIMINDA ALACAININ 3 KATINI AIRDII GB SZLEMEL ALIMLARDADA AYNI EKLDE 3 KATINI AIRIP ORDA MULAKAT PUANINA GRE TERCH YAPILACAK bunlar bi face grubunda yneticinin fikri bana mantkl geldi sizin bu konuda bilginiz var m?
__________________ Dikkatli ol , sen mslmansn. Niyetin glmserken , Amellerin alamasn..! |
![]() |
![]() | Mesaj No:286 |
Durumu: ![]() Medine No : 14298 yelik T.:
08 Ekim 2011 | ![]()
selamun aleykm arkdalar mehmet mtli hocann kitab nasl ben onu aldm
__________________ Mutlu sonlar iin tek ihtiyacnz olan; inanl bir yrek |
![]() |
![]() | Mesaj No:287 |
13 Aralk 2011 | ![]() ben o kitab bitirdim baya gzel okda tavsiye edilen bi kitap yeterli olacagn dnyorum ![]()
__________________ ''onlar sanyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' |
![]() |
![]() | Mesaj No:288 |
Durumu: ![]() Medine No : 16419 yelik T.:
27 Ocak 2012 | ![]()
Arkadalar diyanetin duyurusunda snav creti 35 tl yazyor mebin sitesinde 45 yazyor ilk etapta grnce insann akln kartryor, imdi pdfsini anca grdm ki mbtsye girecekler 45 tl imi. Bu arada ben hala almaya balamadm. 3. dnem finalleri sonras toparlanmaya alyorum. Biraz daha beklersem ge kalacamn farkndaym :S
__________________ "Bana ne ok 'gel-git'ler var hayatnda, diyorsun.. Tut ki biraz Hcer'im, hayat denen lde say ediyorum..!" A.Gen |
![]() |
![]() | Mesaj No:289 | |
13 Aralk 2011 | ![]() Alnt:
![]() ![]()
__________________ ''onlar sanyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' | |
![]() |
![]() | Mesaj No:290 |
Durumu: ![]() Medine No : 14298 yelik T.:
08 Ekim 2011 | ![]()
benden 38 lira aldlar 3 tl bedel diye
__________________ Mutlu sonlar iin tek ihtiyacnz olan; inanl bir yrek |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
Seenekler | |
Konuyu deerlendir | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
DHBT stiare blm | Medineweb | DHBT-stiare/Sohbet Alan | 873 | 30 Eyll 2023 20:04 |
KPSS istiare blm | JAZAR | KPSS stiare/Sohbet | 553 | 24 Ekim 2020 17:19 |
Dhbt Fkh Deneme Snav | nuren35 | Fkh | 0 | 07 Ekim 2018 18:26 |
ERZURUM LTAM (Atauzem)rencileri ders alma ve istiare blm | Medineweb | litam 4.Snf Dersleri | 40 | 09 ubat 2018 01:15 |
DHBT soru-cevap blm | Medineweb | DHBT-Hazrlk/Notlar/zetler | 451 | 20 Kasm 2016 14:45 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|