![]() |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Alıntı:
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü biz bu sene yeterliliğe girebiliyormuyuz 2 ye geçenler |
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü bizim işte düz lise olduğu için |
Dr. Burhan Erkuş (personel eğitim ve sınavlar daire başkanlığı) tel:0312 295 77 75 fax:0312 285 85 72.. |
nick gönül abla yaşında ne var ki benim geçen sene yanımda sınava giren kadın 42 filandı sanırsam hem daha güzel ya şimdi biz küçükler hoca olursak yaşlı teyzeler derki amaaaannn bunlar daha çocuk be ne ögretcekler der giderler gülümseyen000senin gibi olgun oturmuş vs... ablalar lazım bu camiayasfhfgshsfhsgh(: |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü yazılı sınava girebilirmyiz hiç yoktan |
|
|
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü çalışmaya başlıyan varmımahcup000nerelere çalışıyosunuzz |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Bende bu sene girmeyi düşünüyorum inşallah. Bu sınavdan sonra yeterlilik sisteminin değişeceğini okudum. Ama imam hatip mezunu değilim + önlisans 2. sınıfım, acaba nasıl olacak... |
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Kpss ye girmeden sadece yeterlilik belgesi ile neler yapılabilir peki arkadaşlar? Çünkü bu seneki kpssye girmiyorum, her sene oluyor mu bu sınav seneye girsem mesela? Bir de diyanetin kuran kursu öğreticiliği ile ilgili atamaları nasıl oluyor, evli barklı insanlarız bulunduğumuz şehirden uzaklara çıkarsa biraz zor :) |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü bende merak ediyorum denk geldi beyaz arkadaşım :) kpss ye girmiyorum bu yıl ama yeterliliğe girmek istiyorum bilgisi olan varmı acaba bu konuda |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] kpss iki yılda bir yapılıyor sanırım ama yeterlilik için burdan bakabilirsiniz |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü selamun aleyküm arkadaşlar bir sorum varda ben yeterliliğin yazılısını versem sözlüye hak kazansam ama 2. sınıf bitmedğinden bir sıkıntı olurmu nette araştırdım kafa karıştı |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Haci yeterlili icin calistigin bikitapismi varditekrara paylasirmisin |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü selamün aleyküm diyanet yeterlilik mi yoksa genel kültür genel yetenek mi? kolay gelsin ... |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Diyanet yeterlilik gun isigi |
imam hatip mezunuysanız sıkıntı olmaz sanırım..yazılıyı alın da sözlüye sonra girersiniz..ben öyle biliyorum daha doğrusu :) bilen arkadaşlar yazarlar inşaAllah |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü sözlü yazılıdan daha meşakkatli geçiyor arkadaşlardan çünkü çok torpil oluyor ben yazılıyı geçip sözlüye kalmıştım ama sözlüyü geçemedim bir soru bilemedim elendim 5 dakikada yeterli olup olmadığına karar veriyorlar yani uzgn |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü yeterlilik mülakata girenlerin tavsiyeleri varmı acaba. hacı bizi bilgilendirimisin. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü ben mürşit 5 cd den çalışıyorum ara ara çok kapsamlı her konuda faydasını görüyorum elhm |
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Biz geçemedik ama sen geçersin inşaALLAH kardeşim |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü ArO*haci |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü cangul yazılıdan kaç almıştn |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü 72 yada 74 tü sanırım tam hatırlamıyorum ama |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü bende birileri ile konuştm sözlüden geçeblmek için 80-85 lazım dyr |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü bazı sorular çok çelişkili oluyor doğru bildiğini dahi yanlış yapabiliyorsun aslında herşey nasip kısmet :) tabi ki nasibimizin peşinden gidip elimizden geleni yapmamız lazım gerisi tevekkül (: |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü sa ben çalışmalara başladım bugünden itibaren programıma göre biraz daha geç başlıycaktım ama sözlüde ki hocaları etkilemek için yazılıdan iyi puan almak gerekirmiş zaten kpss de berbattı türkceden sanırsam 27 net gelir ama mata hiç bakamadım tarih çok zordu hep bilgiydi geçen senelerde yorum diye pek bakmadım cografya güzeldi vatandaşlık eh iştel bilmiyorum puan hesaplama nasıl ama 70 zar zor belki bi ihtimal gelir ben daha çok sözlü agırlıklı çalışıyorum ezber vs.... bugün fatih hocadan kuran dinledim bide hasan hüseyin sofuoglunun kitabından tecvid baktım |
|
çalışmayınca olmaz bende eşime mehmet ünlünün kitabını aldıracağım öyle başlıyacağım |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü selam nasılsınız... |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü :)):) |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü elhmsen nasılsın ders çalışıyormusun 2 sınıfmısın siteyi yeni mi öğren din 1 sınıfta hatırlamıyorum seni |
bu arada aktif üye oldum elvin ...:) |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü hayırlı olsun bakalım inşallah verirsin derslerini |
SAAT: 12:04 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.