![]() |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü herkez başlamış çalışmalara MAŞAAALLAH |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Alıntı:
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Asli ben bilmiyorum haci soylemisti bu kitaba calisin 7080 alirsin diue bende bilmiyorum hacinin tavsiyesi uzerine |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü selamün aleyküm hayırlı cumalar nasıl gidiyor? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü vealeykümselam hayırlı Cumalar bu sene yeterlilik kesin olacak mı acaba arkadaşlar? diyanet sitesine bakıyorum sürekli ama bu konuda kesin bir bilgi yok ve ocak ayında duyrulacakmış sanırım eğer varsa.. gerçi şimdiden hazırlanmanın bi kaybı yok, hazır olunmuş olur güzel olur :) ben bu sene ortalamamı 2nin altına düşürmemeye çalışacağım inşallah yoksa tekrar vermem gereken ders olacak. ve bu sene baya yoğun olacak gibi, kafamı dağıtmak için giyim dikiş kursuna yazıldım, haftanın 3 günü ,tam gün olarak inşallah. pazartesi kurs başlasın sonra ders çalışma prog.ını hazırlayacağım inşallah.. |
|
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu sene olacak gibi inş. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü yeterlilik kitabları arasına bir yenisi eklenmiş mehmet ünlünün kitabaı yok bulunduğum şehirde net te araştırırken ferhat erdoğan yazarı bi yeterlilik kitabı daha buldum 50 soru çıkardık falan yazıyordu bilmem acaba hangisi daha bilgisi olan yazabilirmi acaba? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Allah yardımcınız olsun kardeşlerim gerçekten oldukça zor bir okadarda zevkli bir çalışma kitapların yanı sıra size tavsiyem face adresiniz varsa orada yeterlilik 1 yazan bir aadres var orada çok soru soruyorlar ben oldukça istifade ettim sizde edin birde sözlü mülakat için şimdiden bir kursa kaydolun ve taliminizi güzelleştirin ama normal cami kursları değil bu eğitimi veren kurumlara gidin şimdiden başarılar evet000 |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü imam hatip mezunu olmayıpda ilahiyat 2.sınıf öğrencisi olanlar bu seneki yeterlilik sınavına girebiliyormuşlar...benim aldığım bilgi böyle aksi yönde kesin bilgisi olan varsa paylaşırsa iyi olur |
|
ben müftülükden kurs hocasından sordum ondan öğrendim ki doğru olması gerekir çünkü öss için bile lise son sınıf öğrencileri giriyor mesela..yada ihl mezunu olmayan ama son sınıf öğrencileride girebilecekelr bu sene yeterliliğe..bence hazırlanın büyük ihtimalle girebileceksiniz sınava |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü geçen senelerde hiç almamışlar çoğu kapıdan dönmüş |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Bu sene değişti girebilirsiniz dediler bana |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Arkadaşlar bana Mehmet Ümitli nin kitabını tavsiye ettiler, bilgisi olan var mı bu konuda? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Bazi arkadaslarimiz da ondan calismis beyaz hacida ondan calismisti ama ben onubulamadim ferhat erdogan msbsts kitabini aldim calisiyorum memenunun 2sini karsilastir hangini begenirsen onu al |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Yeterlik kitabinda dib teskilat ici mevzuat 657 devlet kanun imamet ve hitabet bu konular kurankursu ogreticilerii icinde varmi acaba ? Ona gore calisayim |
|
1) Kur’an kursu öğreticiliği için; a) Kur’an-ı Kerim, b) Akaid, c) Fıkıh (ibadet konuları), d) Siyer ve ahlâk, 2) İmam-hatiplik için; a) Kur’an-ı Kerim, b) Akaid, c) Fıkıh (ibadet konuları), d) Siyer ve ahlâk, 3) Müezzin-kayyımlık için; a) Kur’an-ı Kerim, b) Akaid, c) Fıkıh (ibadet konuları), Geriye kalan konular ise MBSTS nin konularıdır. |
Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Yetistin kardes ArO* bende kaptirdim gidiyorum genel kultur .hadis .dinler tarihi gerekyok oazaman o kadara ne bilim su hadis usulunu sevemedim gitti sadece hadisler olsa daha guzel neyse tekrar tesekkurler arayi fazla uzatma kardes arada gorun nasilsin neler yapiyosun leylei aseren mubarek olsun |
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü mbsts le yeterlilik ayrı şeyler mi |
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü ben de bu sene yeterliliğe girmeyi düşünüyorum arkadaşlar çalışmalara başladınız mı basıl bir plan uyguladınız burada paylaşalım beni düşündüren mülakat acaba pc den nasıl çalışabiliriz paylaşırsanız sevinirim:):) |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Tabii gecen sene giren arkadaslar daha iii bilirler ama ben kitap aldim ondan calisiyorum hergun sesli kuran okuyorum tabi eZberde yapmak lazim mahrecler tecvidler duzgun mali ayni zaman da fikih akaid konularini iiiii ce kavramak lazim |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü ben geçen sene yardımcı kitapdan çalıştım ilmihale çok az baktım ama bu sene ilmihalden çalışcaktım yeterlilik kursuna giden arkadaşıma orda ilmihalden çalışmak zaman kaybı demişler çalışmayı bıraktım yeterlilik kitaplarından çalışmaya başladım her gün düzenli tecvid ve yeterlilik kitabından ilerliyorum ha bide ek olarak ezber ve uygulamalı tevcid çalışmaya çalışıyorum =)mezhep farklılıkları ve hani mutezile vss bunların düşünce akımları diyim önemli kesin soru geliyo geçen dönem baya vardı mesela hacda şafilere göre hangisi vaciptir yolcuyla ilgili hangisi dogrudur gibisinden soruyo hanifilere göre şu şafilere göre bu gibi baya vardı yani |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü ilmihal okumak faydalı ya kitaplardan ve ilmihalden çalışmak en iyisi bence... |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü bu yıl yeterliliğe girecek arkadaşlar ezber ve yüzünden kumayı sadece kendiniz mi çalışıyorsunuz nasıl ezberi kime veriyorsunuz |
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü sağol hacı |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü selamn aleyküm hayırlı akşamlar... :) |
|
|
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü ben napım ya yeterlliliğe hazırlanıyorum başladım ...(:(: |
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü bende çalışmaya başladım arkadaşlar kursta da tekrar gibi oluyor zaten bayanlara anlatınca daha iyi aklımda kalıyor tecvidlerde de tekrar olmuş oluyor bir bakıma |
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü amin kardeşim cümlemizin inşaALLAH (: |
SAAT: 06:36 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.