![]() |
Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü Alıntı:
sözlü sınav olacakmış yine.yani kpss ve alandan yeterli puanı alanalr yine puanlarına göre sözlü sınava çağırılacaklarmış |
|
|
|
Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü Benim bildiğim daha önce yeterliliği olanlar yani süreleri devam edenler sadece kpss ye girebilirler. Tabi yanlış bilgide vermek istemem kesin bir bilgi yok Allah herkesin yardımcısı olsun .. |
Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü mayısdaki sınava belgesi olanlR iyi çalışsın belgeler yeni sınavla beraber iptal olacak büyük ihtimalle ama yinede diyaneti arIyıp bilgi almakta fayd var |
Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü benim ikinci sınıftan ilk dönem den Arapça kaldı ikinciden inkılap kaldı şimdi inkılaba çalışsam çok geçsem Arapça kalıyor ya tek ders sınavı olacak mı ona göre dhbt ye başvursam yada tek ders sınavı olmasa bile ocakda sınava girip Arapça yı versem onlisans olarak başvurdugumda sınavım geçerli olur mu biri beni aydınlataa bilirmi ????? |
Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü nedir bu ya ben epey yabancı kaldım nedir bu son olanlar ? |
|
Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü s.a ya bu yeni yeterlilik hakkında bir kaç sorum olacaktı... konular gene aynı ilmihal we peygamberin ewrensel mesajı adlı kitaplardanmı çalışacağız?? ayrıca puan hesaplaması nasıl olacak kpss we dhbt ikisinin ortalaması şeklindemi olacak mesela kpss den 40 aldım dhbt dende 40 aldım 80 alıp geçiyormuyum??? |
SAAT: 10:09 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.