![]() |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü arkadaşlar hayırlı olsun alımlar kpss ile mi alınacaklar |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Alıntı:
|
hayır zaten mulakat yaılacağı zaman sınav tarihlerinde kazananların ne zaman çağırılacakları yazıyor..açıklanır onlar yalında takip ederiz inş. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Ben yeterlilik yazılısını kazandım ama mülakatta ne olacak bilmiyorum, çünkü aöf 4. dönemin dışında 3. dönemden bir dersim kalmıştı :( kpssye girmediğim için mayıs-haziran gibi olacak alımlara katılamıyorum, kasımda sözleşmeli alımları olacağı söyleniyor dersim kaldığı için sanırım ona da katılamam, benim yol haritam nasıl olabilir, bilen birileri varsa yorum beklerim.. |
fahri görev yapabilirsiniz sanırım..siz sınav kaydı yaparken ne mezunu olarak işaretlediniz ilahiyat önlisansmı? |
|
yarın hocalara sorayım bi ayrıntılı size ona göre bir cevap vereyim..şimdi yanlış birşey söylemek istemiyorum |
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü yazılıyı aldık elhamdülillah darısı sözlünün basına |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü benim durumumda olan başka arkadaşlar var mı acaba? |
SAAT: 11:43 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.