![]() |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü 63 aldım kazanamadım :( Nasip. Hayırlısı. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü 66.250 almışım.olmadı :(off off.sadece 3 soruya |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü 72.500 halen inanamıyorum |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü 70.00 şükürler olsun Allahıma kazanmışım |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü kazananları tebrikederim darısı başımıza inşallah :) |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü herhalde en kötü benimki 51 almışım :( zaten sınavda soruları görünce şok geçirmiştim.. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü selamun aleykum yazılı kısmını atlattık şimdi bizi neler bekliyor cevap yazarsanız sevinirim |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Alıntı:
mülakatıda almanız ve kpss puanıda lazım atanabilmek için..kppss yoksa mülakatı geçerseniz fahri görev yaparsınız kpss ye kadar en azından..şimdi ezberlerinizi yapın |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Peki başvuru filan mı yapmamız lazım sözlü sınavına ? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü 89.250 Allaha şükür elhm yıllar önce ecevitli meb sen inancımla istemedin beni. diyanet bari sen kapını aç geliyorum (: |
SAAT: 20:06 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.