![]() |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Ha birde ben bu sene inş. kesin mezun oluyorum giremeyecekmiyimsınava.Kpss puanım var. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Alıntı:
sözlüyü geçenler ise sözlü sınav puanına göre atanacaklar gibi anladım.... |
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü selamun aleykum diyanetten gelen açıklamaya göre yakında mülakat yok kpss 2014 haziran ayında olacak o zamana kadar yazılı sınavı geçenler ne yapacak? kpss puanının en az kaç olması lazım? |
kpss puanıyla ilgili bilgim yok ama yüksek puanlardan başlayacaklarmış kaça kadar düşerse artık....(nasip)mahcup000mahcup000c* |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Ben kpss sınavına girmedim mayıs ayında olacak mülakata girermiyim, hani mülakat yoktu?atamaların yapılacağı zaman mülakat olacaktı, atamalar kpss puanına göre olmuyormu. Cevap verdiğin için Allah razı olsun. |
başlayarak çağıracaklarmış (diye biliyorum yanlışsa bilenler düzeltir).... c* atama mayıs ayında ve kasımda diye biliyorum....(: kpss puanın yoksa çağırmazlar zaten....(:(:(: |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü ArO* yani şimdi ben 2014 kpss sini bekliycem çaresiz benim durumumda olanların girdiği tüm sınavlardan geçtiğini düşünürsek görev alması ne zaman olur?c*c*c* |
kpss den yeterli puan aldı...... yeterlilik barajını geçti..... mülakata girdi..... (diyanet atamaya mülakattan yüksek puan alanlardan başlayacak....) yüksek puan aldıysa puanına göre mayısta (atama var diye biliyorum) atanacak..... mülakatı geçemedi veya düşük puan aldı, atama sırası gelmedi ise artık kasımı bekleyecek..... (yazdıklarım diyanetin duyurularından takviminden anladığım kesin bilgim yok) |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü c*c*c*c*c*c*c*c*c* ArO* |
SAAT: 04:57 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.