![]() |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Ne başvurusu nereye yapıcaz? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü selamun aleykum arkadaşlar vekil imamlık kalkmış diye duydum bigisi olan kardeşlerimden haber beklıyoruz |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Alıntı:
Alıntı:
yukarıdaki linkte başvuru tarihi kimlerin başvurabileceği ve neler yapılması gerektiği yazıyor..başvuru tarijleri 24 mayıs da başlıyormuş ancak imam hatip mezunlarına kur'an kurs öğreticiliğinde kadro ayırılmamış ilahiyat önlisans lisans vardı duyuruda..okuyun bi sizde gerekli koşulları taşıyorsunuzdur inş. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Alıntı:
aleykum selam..bu konuda bilgim yok ama duyuruyu ayrıntılı bi okuyun muhakkak vardır |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Yeterlik belgesini alan var mı arkadaşlar? Hala elimizde bişi yok.. |
yeterlilik istişare bişey sormak istiyorum, bilgisi, fikri olan cevaplayabilirmi acaba?2013 yeterlilik sınavını kazanamadım 2014 te yeterlilik sınavı olacakmı acaba ve nasıl çalışmam gerekir misal şimdiden başlamak istiyorm |
Cevap: AÖF İlahiyat 1.sınıf öğrencileri istişare bölümü Alıntı:
ilk önce diyanetin ilmihalini al kardeşim iki ciltlik diyanet işlerş başkanlığı yayını olan kitabı... sonra Hz Muhammed ve evrensel mesajı -ibrahim sarıçam ın..o da mühim çünkü siyer konuları var tecvid eksiğin varsa tecvid çalış bir de mealli kuranı kerim den ayeti kerimelerin manalrını... |
Cevap: AÖF İlahiyat 1.sınıf öğrencileri istişare bölümü alya dua Allah razı olsun. bahsettiğin eserleri almıştım, tecvid içinde yazarak çalışmıştım. olmadı nasip değilmiş. tecvidden epey soru beklerken sanırım 3 tane vardı yine sorular 2013 tarzı mı olur dersiniz? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü sitemizde her sınav için istişareler mevcut lütfen hangi sınavla ilgili bilgi almak istiyorsanız o sınavın istişaresinden yazın....lütfen.... |
Cevap: AÖF İlahiyat 1.sınıf öğrencileri istişare bölümü Alıntı:
|
SAAT: 11:14 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.