![]() |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Alıntı:
şimdi inceleyeceğim |
|
Ordakilerden iki tane vardı bende 3 tane daha siparis ettime.en azından soru Bankası alın bence |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü bu kadar kısa zamanda ilk defa girecek olan benim gibi arkadaşların pek şansı olduğunu düşünmüyorum açıkcası.daha önceden giripte bilgileri daha taze olanlar avantajlı bence hiç kaçırmasınlar bu sınavı.ben sadece kendimi denemek ,olur ki olmayan bişey olur da sonradan keşke dememek adına sınava giriyorum..dualarınızı beklerim,selametle kalın.. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü arkadaşlar sınav ne zaman müracaat geçtimi ben hiç bilmiyorum nereye başvurulacağn bende kendimi denerdim yardm edin lütfen |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü başvuru zamanı geçmedi bugün başlıyor ayın 5ine kadar yine bu sitede duyuru yapılmıştı emin olmak için bakabirsiniz |
Burdan bakabilirsiniz |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü klasik yeterlilik kitapları geçtiğimiz snav için çok yetersizdi çok başka sorularda vardı acaba bu yeterlik snavında sorular nasıl olacak ve nerelerden soracaklar bnede girsem mi diye düşünüyorumdüşünceli000 |
|
bi sene kazanılan yeterlilik belgesi 3 yıl geçerli.kazanmış olanlar tekrar girerlerse boşa masraf ve stres olacak onlar için.eğer daha yüksek not alabilirim düşüncesiyle başvururlarsada kpss notu önemli yeterlilikde 70 almışsın 80 almışsın fark etmez |
SAAT: 09:56 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.