www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi Kara Kartal,Al Tarihi: 13 Ekim 2023 (19:31), Konuya Son Cevap : 13 Ekim 2023 (19:43). Konuya 2 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 yelik T.:
03 ubat 2018 | ![]() Erdoan dan ikinci kez One munit k Cumhurbakan Erdoan'dan ABD Dileri Bakan'na sert tepki! Dileri Bakan Hakan Fidan ile ABD'li mevkidann grmesine deinen Cumhurbakan Erdoan, "Ben srail'e Yahudi sfatyla yaklayorum" dncesine kar kt. [Linkler Ziyaretilere Kapaldr.Giri Yap Veya ye Olmak iin TIKLAYIN...] ensonhaber Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, Trkiye-Afrika 4. ve Ekonomi Forumu Kapan Treni'nde konutu. Dnyann nefesleri tutarak takip ettii srail-Filistin arasndaki savaa deinen Cumhurbakan Erdoan, nemli balklara deindi. Cumhurbakan Erdoan, "Btn dnyaya sesleniyorum" diyerek 2 milyon insann elektrik, su, yakt, gdasn kesmenin "nsan haklar ihlali" olduunu vurgulad. "Biz yardm gnderirken Amerika, ngiltere uak gemisi gndermeyi konuuyor" Gazze'ye insan yardmlarn devam edeceini belirten Cumhurbakan Erdoan, yle devam etti; Biz bunu yaparken, Katar bu tr yardmlar yaparken ayn ekilde Suudi Arabistan yaparken bir de bakyoruz ki Amerika ve ngiltere buraya uak gemisi gndermeyi konuuyor. nsan haklar evrensel beyannamesinde acaba bunlar var m? u anda Gazze'de kadn ocuk anne ne var ne yok hepsi yok ediliyor. Bundan kimse dert yanmyor ama biz dertliyiz. Eer insan haklarna zerre kadar saygnz varsa o zaman kusura bakmasnlar herkesin "Acaba biz buraya ne gibi bir yardmda bulunabiliriz" bunu konumas lazm. Gazze'ye insani yardmlarmz ulatrmaya devam edeceiz. "Gazze mazlumdur" Bir dier yandan Cumhurbakan Erdoan, "Gazze u an itibaryla mazlumdur, madurdur. Ama srail'in byle bir mazlum durumu sz konusu deil." cmlelerini de ekledi. ABD Dileri Bakan'na tepki Cumhurbakan Erdoan, Dileri Bakan Hakan Fidan ile ABD Dileri Bakan'nn grmesine deindi. Cumhurbakan Recep Tayyip ErdoanCumhurbakan Recep Tayyip Erdoan "Ben srail'e Yahudi sfatyla yaklayorum" Cumhurbakan Erdoan u ifadeleri aktard; ABD Dileri Bakan benim bakanmla grt. srail'e dileri bakan sfatyla deil bir Yahudi sfatyla yaklayorum diyor. Bu nasl politikac, bu nasl yaklam? Bunu sana syledii zaman kardakiler de unu derse; Ben de blgeye bir Mslman sfatyla yaklayorum derse ne diyeceksin? "O ocuklarn halini grmyor musun?" Biz Yahudi br tarafta Trk u bu demiyoruz ya karndakine insan sfatyla yaklaacaksn. O ocuklarn halini grmyor musun o ehit edilen yavrularn halini grmyor musun? Ne diyor dnn ben seninle dileri bakan sfatyla deil bir Yahudi olarak konuuyorum biz bu gne kadar hi byle yaklamadk. lkemdeki srail bykeliliklerini her trl koruma altna aldk. Bu tr dnemlerde her ey olabilir ve biz lkemizdeki bykelilikleri bizim gvencemiz altna olmas gerekir diyerek gvence altna tuttuk. Bizim SHA'mz ABD drd m, biz seninle NATO'da nasl beraberiz? ABD Bakannn dn Suriye konusunda yapt aklamadaki yaklam bizde kendilerinin blgedeki faaliyetleri iin ifade ediyoruz. Yani Amerika'nn PKK'nn Suriye'deki uzantlaryla bu lkede yrtt faaliyetler Trkiye'nin milli gvenlii iin olaanst bir tehdit mahiyetine sahiptir. Biz Amerika ile NATO'da beraber deil miyiz? Beraberiz, peki bizim SHA'mz ABD drd m? Drd, biz seninle NATO'da nasl beraberiz? Nasl byle bir ey yapabilirsiniz? Aramzda gvenlik sorunu var. Sz konusu aklama mttefiklik ve stratejik ortaklk ruhuyla badamad gibi Suriye'yi blmeye alan terr rgtlerine de cesaret vermektedir. "Filistin Devleti kurulmadan blgeye huzur gelmeyecek" lkemize ynelik terr tehdidini terr rgtnn arkasnda kimin olduuna bakmakszn kaynanda ortadan kaldrmakta kararlyz. DEA ile gs gse arpan ehitler verme pahasna bu terr rgtn hezimete uratan tek NATO mttefiki olarak bize kar oynanan bu tiyatroyu sadece ac bir tebessmle karlyoruz. Tiyatro oynayanlar kendi senaryolaryla ba baa brakp kendi milli gvenliimizin gerektirdii admlar atmay srdreceiz. Son gelimeler 1967 snrlarnda bakenti Dou Kuds olan corafi btnle sahip, bamsz, egemen bir Filistin Devleti kurulmadan blgeye huzur gelmeyeceini bir kez daha gstermitir.
__________________ Ben yalnzca sevdiklerimden korkarm. nk beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Gndem/ Manetler | Kara Kartal | 1 | 20 | 16 Temmuz 2025 17:47 |
![]() | Tebli-rad-Vaaz-Hutbe-Nasihat | Esma_Nur | 1 | 83 | 13Haziran 2025 11:48 |
![]() | Gndem/ Manetler | Kara Kartal | 2 | 90 | 10Haziran 2025 23:25 |
![]() | Gndem/ Manetler | Hdimul slam | 1 | 77 | 06Haziran 2025 19:31 |
![]() | Tebli-rad-Vaaz-Hutbe-Nasihat | Kara Kartal | 0 | 66 | 06Haziran 2025 19:05 |
![]() | Mesaj No:2 |
03 ubat 2018 | ![]()
Diplomasi dili hasret kaldmz bir dil. Erdoan Rusya Ukrayna savanda olsun, Filistin srail arasnda ciddi aktr. Yahudi Trk ucu bucu demiyoruz insan sfatyla yaklasacaksin diyerek one munit deerinde bir aklama yapt. Reis yaparsan sen yaparsn. Bakada yapacak kimse yok ![]()
__________________ Ben yalnzca sevdiklerimden korkarm. nk beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
03 ubat 2018 | ![]()
Filistinli yetkililer ve nsan Haklar zleme rgt (HRW), srail'in Gazze eridi'ndeki Al Karama Kuleleri yaknlarna beyaz fosfor (fosfor bombas) attn aklad. "1980 Konvansiyonel Silahlar Szlemesi" kapsamnda yasaklanan beyaz fosforun insanlar iin son derece zehirli olduu belirtiliyor. te yandan ciltte ikinci ve nc derece yanklara ayrca nefessiz kalarak boulmalara yol aabilen beyaz fosforun tedavisi de bulacl nedeniyle olduka zor olduu ifade ediliyor. [Linkler Ziyaretilere Kapaldr.Giri Yap Veya ye Olmak iin TIKLAYIN...]
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
Seenekler | |
Konuyu deerlendir | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Haftann misafiri ikinci kez ''ibrahim73'' | Medineweb | Hafta'nn Misafiri | 28 | 16 Mart 2014 00:41 |
Haftann misafiri ikinci kez HACIYSK kardeimiz | mehmet akif2 | Hafta'nn Misafiri | 51 | 09 Mart 2014 00:56 |
Birinci kadnn, ikinci kadna teekkr | NLGN YAZAR | Makale ve Ke Yazlar | 0 | 25 Kasm 2011 19:57 |
blisin Yoldan k | kurtmehmet | Hz.Muhammed(s.a.v) | 0 | 24 Mart 2010 19:58 |
Vehhabilik Hareketi ve Ortaya k | NUR | slam/Dinler/Mezhepler | 5 | 30 Ekim 2008 19:30 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|