Medineweb Forum/Huzur Adresi

Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi > ..::.KADIN AİLE ÇOCUK.::. > Kadın-Aile-Çocuk > Kadın Bakım-Güzellik

Konu Kimliği: Konu Sahibi medinelii,Açılış Tarihi:  09 Temmuz 2008 (16:17), Konuya Son Cevap : 17Haziran 2021 (14:53). Konuya 10 Mesaj yazıldı

Beğeni Aldı9Kez Beğenildi
Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Değerlendirme
Alt 09 Temmuz 2008, 16:17   Mesaj No:1
Medineweb Sadık Üyesi
medinelii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:medinelii isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1808
Üyelik T.: 11 Mayıs 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Yaş:42
Mesaj: 657
Konular: 89
Beğenildi:4
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Bayanlara Has efendim, tavsiye ediyorum:)

Bayanlara Has efendim, tavsiye ediyorum:)

bizlere lazım ufak ve yararlı bilgiler, bi cogu cok kullanıslı bacılarım
Alıntı ile Cevapla

Konu Sahibi medinelii 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
nişan sohbetimde anlatılan örnek hadıse Serbest Kürsü sevginin_bedeli 20 8860 14 Ekim 2009 15:31
huzzam yayında Serbest Kürsü medinelii 6 2293 12 Ekim 2009 21:59
Ve RABBİM.... Allah(c.c) su damlası 9 2881 10 Şubat 2009 01:47
efsunlu.... Makale ve Köşe Yazıları medinelii 0 1519 08 Şubat 2009 21:51
bu hayata çıplak gözle bakılmaz(mış) Makale ve Köşe Yazıları KARAKÖSE 1 1800 08 Şubat 2009 21:47

Alt 09 Temmuz 2008, 16:17   Mesaj No:2
Medineweb Sadık Üyesi
medinelii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:medinelii isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1808
Üyelik T.: 11 Mayıs 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Yaş:42
Mesaj: 657
Konular: 89
Beğenildi:4
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cvp: Bayanlara Has efendim, tavsiye ediyorum:)

sivilcelerinizden kurtulamadınızmı?
sivilcelerinizden kurtulmak için 8 adet karnabahar yaprağı ile 1 tatlı kaşığı zeytinyağı mikserde çırpın karışımı sivilceli yerlere bol sürmek kaydıyla yüzünüze yayın en fazla 15 dk beklettikten sonra yüzünüzü ılık Suyla yıkayın ondan sonrada nemlendirici krem kullanın karnabahar yaprağının müthiş bi temizleme fonksiyonu vardır!!!
Alıntı ile Cevapla
Alt 09 Temmuz 2008, 16:18   Mesaj No:3
Medineweb Sadık Üyesi
medinelii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:medinelii isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1808
Üyelik T.: 11 Mayıs 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Yaş:42
Mesaj: 657
Konular: 89
Beğenildi:4
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cvp: Bayanlara Has efendim, tavsiye ediyorum:)


Takı Takmak
"Takı takmayı sevenler yaşadı"

Giyimini takılarla zenginleştirmeye sevenlere müjde: Bu sezon takılar hem çok orijinal, hem de farklı zevklere hitap edecek çeşitlilikte. Daha önce görmeye alışmadığınız yün ve keçeden takılara dikkat!.


Uzun süredir tasarım dünyasında etnik akım rüzgarları esiyor. Etnik takılar belirgin farklılıklarla 2005/2006 Sonbahar-Kış sezonunda da hakimiyetini devam ettirecek. Tasarımcılar etnik akımdan bir süre daha vazgeçmeyecek gibi görünüyor.

Kış sezonunun en büyük sürprizi ve ana teması ise şimdiye kadar takıda kullanımına alışık olmadığımız keçe ve yün gibi malzemelerin takı modasına dahil olması. Bu kış giysilerle birlikte keçeli ve örgülü takılar da içimizi ısıtacak cinsten. Bunlara ek olarak sezon takılarında bolca görebileceğimiz detaylar olan yünden yapılmış bağcıklar, düğümler, ağ örgüleri, ponponlar ve zincirler de feminen, farklı ve masum bir havaya bürünmek için çok idealâ?¦

"Siyah renkten asla vazgeçmemâ? diyenlere güzel bir haberimiz var. 2005/2006 Sonbahar ve Kış sezonunun mücevher trendinde en önemli yönlendirici unsurlardan biri Jet Black yani â??Simsiyahâ?ın geri dönüşü. Bu kış gizemli ve çekici bir görünüme sahip olmak istiyorsanız siyah kadife kurdelelerden gerdanlıklar, kara kehribar, siyah boncuklar ve yine siyah renkteki doğal süs taşı onikslerden oluşan mücevher edasındaki kolyeler işinizi çok kolaylaştıracak. Kolyelerin alabildiğine uzun ve sıralı bir görünümde kullanıldığını da unutmadan söyleyelim.

Etnik akım içinde kendine sağlam bir yer edinen kabile takıları kışın etkisini daha da artıracak. Modayı yakından takip edenlere önerimiz bu trendi kaçırmamaları ve hala vakit varken kendilerine Afrika esintili kabile takı ve aksesuarlarından edinmeleri.

Önümüzdeki sezonun takı ve aksesuar biçimlerine yakından bakacak olursakâ?¦ Küpelerle ilgili değişmeyen tek bir şey varsa o da büyük ve gösterişli görünümlerini sürdürmeleri. Ayrıca küpeler bu sezon da yine kulak memesinden omuza kadar uzanacaklar. Bilezikler kolun üzerinde yığınlar halinde durmakta ısrarlı. Uzun zaman önce sandıklardan yeniden çıkan ve modern örnekleri ile her yaştan kadının rahatlıkla kullanabileceği bir aksesuar haline gelen broşlar bu kış da kasvetli kıvrımları ile geri dönüyor.

Sonbahar ve kış gecelerinde bir parti ya da davette kullanılacak gece takılarını ise iki kelimeyle tanımlamak mümkün: Küstah ve cesurâ?¦ Takılarda bu Havayı yansıtmak amacıyla kullanılacak çok büyük ametistler, emeraldlar ve altın toplar geceleri aydınlatacak.

2005/2006 Sonbahar-Kış sezonunun renklerine gelinceâ?¦ Yeni sezonda buzlu ve soğuk renklerin maviyle birleşmesini görüyoruz. Parlaklık yine gözde... Moda doğadan ilham almaktan hiç vazgeçmiyor. Sonbahar ve kış doğasının renklerini her şeyde olduğu gibi takılarda da izleyeceğiz.

Sonbahar-Kış sezonunda her yerde ve tabii ki takılarda göreceğimiz renkler; karartılmış yumuşak yeşiller, yumuşatılmış karanlıklar, mor ve leylak rengi, sakin pembeler, ılık kahverengi, pas rengi ve turuncu, kahverengi, amber ve soğuk gri, güçlü kırmızılar, siyah, beyaz ve turkuaz...
Alıntı ile Cevapla
Alt 09 Temmuz 2008, 16:19   Mesaj No:4
Medineweb Sadık Üyesi
medinelii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:medinelii isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1808
Üyelik T.: 11 Mayıs 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Yaş:42
Mesaj: 657
Konular: 89
Beğenildi:4
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cvp: Bayanlara Has efendim, tavsiye ediyorum:)

En Güzel Gelinlik Nasıl Seçilir: Püf Noktaları
Her genç kızın Rüyası olan beyaz gelinlikleri seçerken dikkat edilmesi gereken püf noktalar olduğunu belirten modacılar, seçimin gelin adayının vücut yapısına göre yapılması gerektiğine dikkat çekti. Gelinlik imalatçısı, Prenses Modaevi'nin sahibi Hanife Erkan, gelinlik seçiminde dikkat edilmesi gereken püf noktaları anlattı.

Hanife Erkan, seçimin, gelin adayının vücuduna uygun bir şekilde yapılması gerektiğini belirterek, "Hayatınızın en güzel ve en özel gününü planlıyorsunuz. Sevdiğiniz insanla bir ömrü birleştirip, ortak bir yaşam kurmak için adım atma hazırlıkları içindesiniz. Elbette o özel günde, en güzel olmayı istiyorsunuz. Ama hala gelinliğinizin modeline karar vermiş değilsiniz. Evlilik öncesi koşuşturmacalı süreçte yapılması gereken en keyifli iş şüphesiz ki gelinlik seçimi" dedi.

Her gelin adayının, düğün Günü gelinliğinin içinde bir prenses kadar güzel olmayı hayal ettiğini ifade eden Erkan, tercihin iyi yapılması gerektiğini söyledi. Hanife Erkan, "Eğer gelinliğinizi diktirmeyi düşünüyorsanız, nasıl bir şey hayal ettiğinizi gelinlikçinize doğru bir şekilde anlatmalısınız. Ancak başka birinin üzerinde ya da bir dergide görüp beğendiğiniz bir modelin sizde iyi sonuç vermeyebileceğini de unutmamalısınız. Bu konuda gelinlikçiniz size yol gösterir. Burada dikkat etmeniz gereken gelinliğin vücut tipinizle uyumlu olup olmadığı. Örneğin iri yapılıysanız, fazla kabarık modeller size pek gitmez. Bunun yerine bu sene moda olan büstiyerli, iki parçalı hafif kabarık modelleri tercih edebilirsiniz" diye konuştu.

Gelinlik seçiminde, düğün merasiminin tarzının da büyük önem taşıdığını belirten Erkan, sade bir nikah töreni için gösterişli, çok ağır bir model yerine sade, küçük boncuklar ve işlemelerle süslenmiş bir modelin daha uygun düşeceğini söyledi.

Erkan, "Gelinliğin rahatlığı da en az modeli kadar önem taşır. Tüm akşam sürecek bir düğün töreninde gelinliğinizle oturup kalkmanız, dansetmeniz zor olmamalı. Bu anlamda gelinliğin kuyruk boyunu da hesaba katmalısınız. Gelinliğinizin aksesuarları da gelinliğinizle uyum içinde olmalı. Eldivenleriniz, çantanız, çiçeğiniz ve duvağınız bir bütün oluşturmalı. Son olarak, gelinliğiniz mutlaka sizi ve tarzınızı yansıtmalı" ifadelerini kullandı.

HANGİ MODELLER TERCİH EDİLMELİ?
Evlilik hazırlığındaki gelin adaylarına, vücut yapılarına göre hangi modelleri tercih etmeleri gerektiği konusunda ipuçları veren Erkan, şunları söyledi:

"Kemikli bir yapıya sahipseniz kabarık gelinlikler ilk tercihleriniz arasında olabilir. Eğer köprücük kemiğiniz göze çarpıyorsa, ince askılardan sakının. Narin bir yapıya sahipseniz, sizi boğacak hacimli gelinliklerden uzak durun, vücudunuzu daha saran gelinlikleri tercih edin. Kilolu iseniz şeritsiz kabarık gelinlikler alt kısımlardaki kilolarınızı saklayacaktır. Üst bedeninizi ise boyunlu modellerle dengeleyebilirsiniz. Geniş bir bedene sahipseniz, dar korseli gelinliklerden kesinlikle uzak durun. Omuzları kapalı modeller sizi olduğunuzdan geniş gösterebilir. Göğüslerinizin büyük olduğunu düşünüyorsanız, üst bedende çok aşırıya kaçmamak kaydıyla dar ve yukarı doğru kesime sahip modelleri tercih edebilirsiniz. İnsanların yüzünüze bakmasını istiyorsanız, açık ve fazla dar gelinliklerden kaçının. Uzun boylu iseniz sizin için her gelinlik modeli uygun olabilir. Ancak uzun kollu modelleri tercih etmeyin. Yukarı kesime sahip gelinlikler sizi olduğunuzdan uzun gösterebilir. Düşük belli iseniz, omuzlardan dikey olarak inen ve çok geniş eteği olan modeller sizin için ideal. Dar kesimli modellerden kesinlikle uzak durun."

Hanife Erkan, model tercihi yapıldıktan sonra, kullanılacak iç çamaşırı, ayakkabı ve aksesuarların hemen hazırlanması gerektiğini de belirterek, " Sutyen ve ayakkabılarınızdaki küçük bir değişiklik, gelinliğinizde potluklara neden olabilir. Gelinliğin ilk provasını düğün gününüzden 6 hafta önce yapın ve stiline, renklerine ve bedeninizdeki duruşuna dikkat edin" dedi.
Alıntı ile Cevapla
Alt 09 Temmuz 2008, 16:20   Mesaj No:5
Medineweb Sadık Üyesi
medinelii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:medinelii isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1808
Üyelik T.: 11 Mayıs 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Yaş:42
Mesaj: 657
Konular: 89
Beğenildi:4
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cvp: Bayanlara Has efendim, tavsiye ediyorum:)

Sabun, dudakları olumsuz etkileyebilir!!!!
Dudaklarda görülen çatlamalar estetik açıdan da problem yaratıyor. Bunun en büyük nedeni ise vücudun daha çok neme ihtiyaç duyması. Uzmanlara göre, cildi kuru olanların dudaklarında egzamaya benzer yara ve çatlamalar daha sık görülüyor. Sabun kalıntılarının tene yapışması sonucu dudaklarda egzamaya benzer yaralar meydana gelebiliyor. Bu yüzden dudakları hassas olan insanların Su ve sabun kullandıktan sonra mutlaka nemlendirici kullanmaları gerekiyor.
Alıntı ile Cevapla
Alt 09 Temmuz 2008, 16:22   Mesaj No:6
Medineweb Sadık Üyesi
medinelii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:medinelii isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1808
Üyelik T.: 11 Mayıs 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Yaş:42
Mesaj: 657
Konular: 89
Beğenildi:4
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cvp: Bayanlara Has efendim, tavsiye ediyorum:)

Daha dikkat çekici gözler için...( tabi makyajımız evımızde yapıldıgı için dısarıda yapmadıgımız için rahatca paylasıyorum)
Gözlerinizi özellikle belirginleştirmek istiyorsanız, far seçerken dikkatli olun. Seçtiğiniz farın rengi, göz rengini gölgede bırakmamalı.

Mesela, mavi gözler gözkapağına sürülen mavi farla, gri gibi görünür. Bu renk göz için en uygun far, gri veya Toprak rengi tonlardır. Yeşil gözler turkuaz, kahverengi ve mor renkli farla belirginleştirilir. Gri gözler için gri, mavi, pembe tonları uygulanır. Kahverengi gözlü olanlar ise portakal rengi, açık mavi, somon rengi ve Bakır rengi far kullanmalıdır. Gözbebeği benekli olanlar ise, gözkapaklarını bu noktaların renginde boyamalıdır
Alıntı ile Cevapla
Alt 22 Şubat 2019, 15:30   Mesaj No:7
Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.364
Konular: 1263
Beğenildi:11774
Beğendi:8955
Takdirleri:26191
Takdir Et:
Standart

Yıllar sonrasından tavsiyelerine devam edelim aktüel, güncel bize dair herşeyse tavsiyelerim;

📌 Makyaj yapmayın, bakım yapın. paranızı kozmetiğe değil, bakım ,temizleme ürünlerine verin.

📌Kitap okuyun ve filmlerden müziklerden uzak durmayın...

📌Dinlenin ve Dinleyin...Çok faydasını göreceksiniz...

📌Ucuz deyip gereksiz para harcamayın. Markete gidip " ucuz ama birgün lazım olur" deyip çim biçme makinesi alıp geri gelmeyin..

Biraz farklı tavsiye oldu ama detaylandırırız.)))Sizden alayım başka tavsiyeler. Ne alalım takalım? Alırken ne tavsiye ediyorsunuz söyleyin bilelim.)))
Filistin ve Esma_Nur beğendiler.
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla
Alt 16Haziran 2021, 12:15   Mesaj No:8
Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.364
Konular: 1263
Beğenildi:11774
Beğendi:8955
Takdirleri:26191
Takdir Et:
Standart

Güneş Gözlüğü alırken nelere dikkat etmeliyiz?


“Güneş gözlüğü alırken kozmetik olarak yüzümüze yakışması yanında göz sağlığımız için aklımızda tutmamız gereken özellikler vardır.

Bu özellikleri dikkate alırsak hem ekonomik hem fonksiyonel hem de beğenimize uygun bir güneş gözlüğü alabiliriz” diyen Prof. Dr. Mustafa Kemal Arıcı, söz konusu özellikleri şöyle sıraladı:

1-Ultraviyole (UV) koruyucu etikete bakın
Güneş gözlüğü satın alırken aranacak en önemli şey, UV ışınlarını yüzde 100 engellediğini gösteren bir etiketi bulunmasıdır. UV koruyuculuğu ilk dikkat etmemiz gereken kuraldır.

2-Daha büyük daha iyidir
Almayı düşündüğümüz güneş gözlüğü, göz bölgemizde ne kadar fazla alanı kaplıyorsa o kadar iyi korur. Özellikle göze yandan gelen UV ışınlarını kesen/girmesine engel olan büyük boyutlu gözlük almayı tercih edin.

3-Daha koyu camlar daha iyi koruma sağlamaz
Çok koyu camlar havalı görünse de, daha fazla UV ışınını engellemez. Sadece camın rengine değil, ne kadar fazla UV engellediğine bakın.

4-Cam rengi önemli değildir
Bazı gözlük camları sarı, yeşil veya gri gibi çeşitli renktedir. Farklı renkte güzel göründü diye zararlı ışınları daha iyi engellemez ancak spor yapanlar için yararlı olabilecek görüntü ve renk kontrastını artırabilirler.

5-Polarize camlar UV'yi değil yansımayı önler
Polarize güneş gözlükleri, deniz veya göl yüzeyi gibi yansıtıcı yüzey kaynaklı yansımayı azaltır. Camın sadece polarize özelliği daha fazla koruma sağlamaz, gözlük alırken UV korumasına sahip olması daha önemlidir.

6-Gözlük maliyeti, satın almada en önemli faktör değil
Güneş gözlüklerinin pahalı olması kaliteli olduğu anlamına gelmez. Gözlüğün yüzde 100 UV engelleme özelliğini gösteren etikete sahip olması gözlüğün fiyatından daha önemlidir. Fiyatı makul gözlükler de bu özelliğe sahiptir.

7-Kalite standartlarını kontrol edin
Alacağınız güneş gözlüğünün TSE, CE işareti gibi kalite standartlarına sahip olmasına dikkat edin.




Sahte Güneş Gözlüğü Takmaktansa, Hiç Takmamak Daha İyidir!

Sadece görünen ışığı kesen ama UV ışınlarına karşı bir blokaj sağlamayan güneş gözlükleri, gözbebeğinin gözün kendini doğal yolla koruma özelliğini devre dışı bırakır.

Gözbebeği, güneş gözlüğünün sağladığı karanlık ortamda iyice açılacağından, görünmeyen UV ışınları açık gözbebeğinden içeri çok fazla oranda girer. Bu nedenle, UV filtresi olmayan sahte güneş gözlükleri kullanılmamalıdır.
Filistin beğendi.
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla
Alt 16Haziran 2021, 19:31   Mesaj No:9
Medineweb Aktif Üyesi
Filistin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Filistin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 680
Üyelik T.: 25 Aralık 2007
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Memleket:Bedlis
Yaş:43
Mesaj: 214
Konular: 19
Beğenildi:273
Beğendi:500
Takdirleri:2691
Takdir Et:
Standart

Alıntı:
Mihrinaz Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Yıllar sonrasından tavsiyelerine devam edelim aktüel, güncel bize dair herşeyse tavsiyelerim;

📌 Makyaj yapmayın, bakım yapın. paranızı kozmetiğe değil, bakım ,temizleme ürünlerine verin.

📌Kitap okuyun ve filmlerden müziklerden uzak durmayın...

📌Dinlenin ve Dinleyin...Çok faydasını göreceksiniz...

📌Ucuz deyip gereksiz para harcamayın. Markete gidip " ucuz ama birgün lazım olur" deyip çim biçme makinesi alıp geri gelmeyin..

Biraz farklı tavsiye oldu ama detaylandırırız.)))Sizden alayım başka tavsiyeler. Ne alalım takalım? Alırken ne tavsiye ediyorsunuz söyleyin bilelim.)))
Alıntı ile Cevapla
Alt 17Haziran 2021, 09:14   Mesaj No:10
Medineweb Emekdarı
Esma_Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Esma_Nur isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 4458
Üyelik T.: 19 Ekim 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:kadın
Memleket:sivas/istanbul/
Mesaj: 5.421
Konular: 575
Beğenildi:4494
Beğendi:6074
Takdirleri:23787
Takdir Et:
Standart

Tesettürün eş anlamı =örtünme=saklanma öncelikle hanımların bunu çok iyi kavraması lazım tesettür sadece saçları saklamak değil kadının tüm bedenini saklamasıdır. Bu sıralar beni müthiş rahatsız eden kızlarımızın tesettür anlayışı yalnızca saçlar kapalı! yanlış anlamış lar sanırım o kadar çok türedilerki bunlar geriden gelen nesil asıl kapnmanın bu olduğunu sanacak! Bir şey daha dkkatimi çekdi inanın saçları açık dolaşan hanımların giyimi saçlarını kapatanlara göre daha kapalı.. Bunu bilmiyormuyuz neden yazdın diyen olabilir. Belki kendini kapalı sanan hanımlar denk gelir de okur umudu.. sadece saçlarını örten kesim nesiniz siz? Neyi temsil ediyorsunuz? Kimlik karmaşı içinde oldugunuzun farkındamısınız? Samimi olursanız herşey kendiliğinden çözülecek diye umut ediyorum. Birde sözüm kız çocuklarına kapan diye baskı yapan aileye, örtünmenin Allahın emri olduğunu hem okutarak hemde yaşayarak göstermemiz lazım nacizane
__________________
Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım...

Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Konuyu değerlendir
Konuyu değerlendir:

Benzer Konular
Konu Başlıkları Konuyu Başlatan

Medineweb Ana Kategoriler

Cevaplar Son Mesajlar
SORUYORUZ: Ne Tavsiye Ettin, Ne Tavsiye Aldın? Mihrinaz Anket'ler-Röportaj'lar 5 19 Şubat 2021 21:11
Bayanlara dikiş kursu Nebevi Sevda Taziye-İlan-Selamlaşma 3 04 Kasım 2018 10:59
Bayanlara İbretlik Kıssa MusabBinumeyr Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler 1 16 Aralık 2012 09:57
BaYanlaRa Direksiyon dErsleri.. KuM TaNeSi Fıkralar-Hikayeler 1 01 Ekim 2009 14:53
Mutlu bir evlilik için bayanlara 30 tavsiye KuM TaNeSi Evlilik-Nikah Konuları 0 12 Nisan 2009 14:03

Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.kaabalive.net Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.medineweb.net Yeni Sayfa 1
.::.Bir Ayet-Kerime .::. .::.Bir Hadis-i Şerif .::. .::.Bir Vecize .::.
     

 

 Medineweb Sosyal Medya Gruplarımız:  Medineweb  Medineweb  Medineweb  Medineweb Medineweb     

  www.alemdarhost.com sunucularını Kullanıyoruz.