![]() |
Yeriniz Kişiliğiniz Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Oturmak için hangisini seçersiniz? İllaki bir seçiminiz vardır. Kişiliğiniz oturma tercihinize göre de ipuçları veriyor. "Hadi canım!" desenizde merak edin seçin.)) Hocanın olduğu odaya girdiniz. Oturmak için hangisini tercih edersiniz, neden? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
1 numara. Sandalyenin arkalıklı, yeterli yükseklikte ve sabit oluşu sebebiyle. Ekstra olarak: önde, hocayı en iyi şekilde duymak için yakın; artı: kenarda olması bir açıdan arkada olma rahatlığını da beraberinde veriyor : ) Hani sandalye önde ve ortada olsa seçmezdim : ) Bu arada diğer seçeneğim yer minderi olabilirdi, onu da başka açılardan severim ama sandalyenin konumu benim için kaçmaz : ) |
Bende seçeyim 11 seçerim çok rahat, hocayada uzak olsun Ağzı-Açık000 merak ettim bekliyorum :):) |
Teşekkürler biraz sabredin diğer tercihlere de bakalım ona göre ne anlam ifade ettiğini paylaşırım. Evladı iyalime de yaptım tercihler sebeplere bağlı ve hakikaten kisilikleriyle bağlantılı.)) |
Abla sen neyi seçtin koltuk bence uzun merdivenmi gözetleme kulesimi ne oda olabilir bence gülümseyen000 su damlası ne seçer acabadüssünceli000 merak ettim gerçekten ne cikcak acaba:):) anlamadığım sandalyelerde var 6-9 ne. Şezlong felanmi eğer öyleyse oda rahat mış gülümseyen000 |
1. Sandalye 2. Sallanan koltuk 3. Bar taburesi denilen uzun tabure 4. Salıncak 5. Minder 6. Katlanabilir kamp sandalyesi 7. Koltuk 8. Yüksek merdiven tepesi 9. Konferans sandalyesi 10. Küçük tabure 11. Puf |
düssünceli000 konferans sandalyeside olurmuş not almak için felan ama almam biliyorumgülümseyen000 kamp sandalyesi doktorun karşısında direk bana bakar sürekli rahatsız olurum. Puf iyi pufuduk pufudukgülümseyen000 |
Alıntı:
|
1 numaralı sandalye otururken derli toplu olursunuz sizi mayışdırmaz. |
Alıntı:
Beğenmezsem, sıkılırsam hocanın ve milletin dikkatini dagitmamayı da hesaba katarim 1 numaralı sandalye gayet uygun bana.) Sandalye derli toplu ve dik oturmak için, sırt kısmının olması, konusmaciyla arada göz teması kurabilmek için, hem kenar hem yakın olması önemli benim için net tercihimdir. Orta hiç istemem. Sürekli göz teması kurulur hiç sevmem rahatsız olurum. Koltuk olmaz, bana göre değil Kartal yeğen.)) Normalde bile kenarına, ucuna ilişerek otururum ki, böyle bir yerde hiç tercih etmem:) Sorduğum biri şaka değil ciddi ciddi salıncak dedi. Sallanan koltuk tercih eden..Yani ne olursa olsun saçma olur demeyin. Bir tercih belirtin. Sabredin biraz dahasfhfgshsfhsgh |
SAAT: 06:41 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.