www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda....

Medineweb Forum/Huzur Adresi

Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi > ..::.MEDNEWEB FORUM DN KONULAR.::. > Muhtelif Dini Konular > Kssalar-Hikayeler-Nasihatler

Konu Kimlii: Konu Sahibi Armagan,Al Tarihi:  22 Mart 2010 (23:26), Konuya Son Cevap : 24 Mart 2010 (01:14). Konuya 1 Mesaj yazld

Yeni Konu a  Cevapla

LinkBack Seenekler Deerlendirme
Alt 22 Mart 2010, 23:26   Mesaj No:1
Medineweb Usta yesi
Armagan - ait Kullanc Resmi (Avatar)
Durumu:Armagan isimli ye imdilik offline konumundadr
Medine No : 5753
yelik T.: 20 Aralk 2008
Arkadalar:0
Konular: 65
Beenildi:1
Beendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  yemize Aittir!
Standart SON.............

SON.............

lm lmszlktr Ya ebed kar Ya ebedi zarar..........

Hergn drleceksnz yada karanlklarda kaybolup gideceksnz..Hep dsndrmstr koskoca su sehr beni kalabalk cnde cektgm su yanlzlk Neden niin nasl gibi sorularla oyalams hayat bizi...Dolmus duragnda insanlar iti kaks gec kalms olan dolmusa kzgnlar karsda taks durag sfrler kesat gden ilerden dolay kzgn her durakda bir smtc bir piyangocu Biri bo midelere hitap edyor dger se bo hayallere........

Esnaf koyu br sohbete dalms aycnn ses bozuyor saknlg Dertl ceklen sgarann duman yaklasan demelere flenyor umutsuzca kararmsarca..Akam olmadan yaplmaldr yaplmas gerekenler yarn cok gectr artk bugunde...Kimisi kaplr gder umut tacrlernn pesnden kimisi gercekcdr gercekler hc blmeden her kafadan br ses ykselr derken arabex kokteyli egzos sesidir kulaklar delp gecen.......

Nedensz niinsiz amasz kalabalklar akp gitti gn boyu numden.......Her an bekledgmz ve sank bze hi ugramayacak sandgmz LM..........

Ve hep duydugumuz ama inananamadgmz yenden dirili..Ben ehre bakyordum lm bana...Gnes ehre dogarken ben yenden doguyordum
Artk o gndzn telas btmst aksam oldugunda sehir lyordu o koca gnes gitmi yern karanlga brakmst Kendm dusundum biran kendi LMM birgn gelecek tpk bu sehr gb BENDE LECEGIM....
Alnt ile Cevapla

Konu Sahibi Armagan 'in am olduu son Konular Aada Listelenmitir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Anne... Resim/Karikatr su damlas 4 2137 14 Mays 2010 17:38
Yorgun dt bu gnlm! iirler ve airler Armagan 0 2527 14 Mays 2010 11:02
ki namaz birletirilir mi ? Namaz-Abdest-Teyemmm Kara Kartal 6 2206 13 Mays 2010 23:46
ZOR NSANLAR GNL YORGUNLUUNA SEBEB OLUR Kssalar-Hikayeler-Nasihatler Armagan 0 1987 08 Mays 2010 00:43
Firtina... Kssalar-Hikayeler-Nasihatler Armagan 0 1765 07 Mays 2010 02:04

Alt 24 Mart 2010, 01:14   Mesaj No:2
Medineweb Emekdar
Yitiksevda - ait Kullanc Resmi (Avatar)
Durumu:Yitiksevda isimli ye imdilik offline konumundadr
Medine No : 2
yelik T.: 10 Nisan 2008
Arkadalar:3
Memleket:MALAZGIRT
Ya:48
Konular: 295
Beenildi:129
Beendi:24
Takdirleri:153
Takdir Et:
Standart RE: SON.............

nsan doar byr ve Ebedi yolculua doru yol alr bu yolculukta snav ya kazanma ya da kaybetme vardr ller bellidir ya hakk ya batl tercih insana braklmtr. lm hatrlayp hayatmz ona gre ynlendirenlerden oluruz naAllah.
Alnt ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir)

Seenekler
Konuyu deerlendir
Konuyu deerlendir:

.::.Bir Ayet-Kerime .::. .::.Bir Hadis-i Þerif .::. .::.Bir Vecize .::.

Medineweb Sosyal Medya Gruplarýmýz:  Medineweb  Medineweb  Medineweb  Medineweb Medineweb     

www.alemdarhost.com sunucularýný Kullanýyoruz.