www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi Armagan,Al Tarihi: 22 Mart 2010 (23:26), Konuya Son Cevap : 24 Mart 2010 (01:14). Konuya 1 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 5753 yelik T.:
20 Aralk 2008 | ![]() SON............. lm lmszlktr Ya ebed kar Ya ebedi zarar.......... Hergn drleceksnz yada karanlklarda kaybolup gideceksnz..Hep dsndrmstr koskoca su sehr beni kalabalk cnde cektgm su yanlzlk Neden niin nasl gibi sorularla oyalams hayat bizi...Dolmus duragnda insanlar iti kaks gec kalms olan dolmusa kzgnlar karsda taks durag sfrler kesat gden ilerden dolay kzgn her durakda bir smtc bir piyangocu Biri bo midelere hitap edyor dger se bo hayallere........ Esnaf koyu br sohbete dalms aycnn ses bozuyor saknlg Dertl ceklen sgarann duman yaklasan demelere flenyor umutsuzca kararmsarca..Akam olmadan yaplmaldr yaplmas gerekenler yarn cok gectr artk bugunde...Kimisi kaplr gder umut tacrlernn pesnden kimisi gercekcdr gercekler hc blmeden her kafadan br ses ykselr derken arabex kokteyli egzos sesidir kulaklar delp gecen....... Nedensz niinsiz amasz kalabalklar akp gitti gn boyu numden.......Her an bekledgmz ve sank bze hi ugramayacak sandgmz LM.......... Ve hep duydugumuz ama inananamadgmz yenden dirili..Ben ehre bakyordum lm bana...Gnes ehre dogarken ben yenden doguyordum Artk o gndzn telas btmst aksam oldugunda sehir lyordu o koca gnes gitmi yern karanlga brakmst Kendm dusundum biran kendi LMM birgn gelecek tpk bu sehr gb BENDE LECEGIM.... |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Resim/Karikatr | su damlas | 4 | 2137 | 14 Mays 2010 17:38 |
![]() | iirler ve airler | Armagan | 0 | 2527 | 14 Mays 2010 11:02 |
![]() | Namaz-Abdest-Teyemmm | Kara Kartal | 6 | 2206 | 13 Mays 2010 23:46 |
![]() | Kssalar-Hikayeler-Nasihatler | Armagan | 0 | 1987 | 08 Mays 2010 00:43 |
![]() | Kssalar-Hikayeler-Nasihatler | Armagan | 0 | 1765 | 07 Mays 2010 02:04 |
![]() | Mesaj No:2 |
Durumu: ![]() Medine No : 2 yelik T.:
10 Nisan 2008 | ![]()
nsan doar byr ve Ebedi yolculua doru yol alr bu yolculukta snav ya kazanma ya da kaybetme vardr ller bellidir ya hakk ya batl tercih insana braklmtr. lm hatrlayp hayatmz ona gre ynlendirenlerden oluruz naAllah.
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
Seenekler | |
Konuyu deerlendir | |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|