![]() |
Cevap: Bir Eş İstiyorum...:) [Evlenecek Erkekler klavuzu] Okudum da benim anladigim senin anlatmak istedigin mi orda supheliyim(: |
Cevap: Bir Eş İstiyorum...:) [Evlenecek Erkekler klavuzu] Alıntı:
|
Cevap: Bir Eş İstiyorum...:) [Evlenecek Erkekler klavuzu] Estagfurullah .. ama .. dile getirmeye çalıştıgım, herkes Ali olmadan Fatıma bekliyor, Fatıma olmadan Ali bekliyor .. Onlar'ın saadetini herkes istiyor ama kimse onları örnek almadan izinden gitmeden hiç bir eyleme dökmeden Bunu bekliyor .. bu sadece burada sanal dünyada asılı birer söz olarak kalıyor .. |
Cevap: Bir Eş İstiyorum...:) [Evlenecek Erkekler klavuzu] benden o yanlıstan dertlendim.seni kastetmedim.gercek islami yasasak sunnete uygun zaten problem kalmayacak.maalesef sozde muslumanlar olduk.evlilkleri bile idare edemezolduk neden hep kendim hep kendim.din oyle mi diyo.nefsin sesini tanimak gerek mutluluk ve yanlısa dusmemek icin.hep baskalarının iyi olmasını beklemek biri kotu olsa bile nefsin sesi...kendini bilen rabbini bilir.her seyi allaha boraksak sorun kalmayacak fakat bilmem ki fani bir hayat icin bu kadar sevinc bu kadar keder niye... |
Cevap: Bir Eş İstiyorum...:) [Evlenecek Erkekler klavuzu] bir eş arıyorum temiz olacak imanlı olacak imanını ameline dökecek anlatmaktan çok yaşamı ile anlatacak ihlaslı olacak muttaki olacak anasının kuzusu olmayacak hanımının gardiyanı olmayacak giyimine dikkat edecek sofranın tuzuna kızdığı kadar tehecüde kalkmayan eşine tepkili olacak evine haram lokma sokmayacak BEŞ PARASIZ OLSA DA OLUR :) |
PARANIN KONUSU BİLE GEÇMEYECEK NE VARSA ONUNLA İDARE EDİLECEK:) |
Cevap: Bir Eş İstiyorum...:) [Evlenecek Erkekler klavuzu] Bence boş konuşuyoruz.7638jk4 Son sözü filozofun birisi söylemiş zaten:25.gif BEKARLIK SULTANLIKTIR :) |
|
Filozof halt etmiş,BEKARLIK SULTANLIK OLSAYDI,Muhammed as kendi ümmetine BEKARLIĞI tafsiye ederdi..Evlilikte eş aramada birinci husus,güzeli arayan ÇİRKİN olmaktansa,aranılan GÜZEL olmak gerekir..Ayrıca evlilik öyle beş kuruşsuzda olur diyeler için Allah tarafından ertelenmesi ,taki beş kuruşu oluncaya kadarda evlenmemesi gerektiğini belirtecek kadar detaylı anlatılmıştır kuranı mübinde,yoksa beş kuruşsuz evlilik yapmayı bırakın ,hayal bile etmesine izin verilmemiştir... |
Cevap: Bir Eş İstiyorum...:) [Evlenecek Erkekler klavuzu] Bekarlar sultan olmaya kararlıysa sultan kala dursunlar ama sultanlıktan imparatorluğa geçemezler. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 16:27 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.