![]() |
Bir Eş İstiyorum...:) [Evlenecek Erkekler klavuzu] Bir Avrat İstiyorum...[Evlenecek Erkekler klavuzu] Namazını kılacak Orucunu tutacak Zekatını verecek Bir avrat istiyorum Mehir istemeyecek illa çocuk diyecek kariyer yapmayacak Bir avrat istiyorum Feminist olmayacak Töreden çıkmayacak Meaşa katlanacak Bir avrat istiyorum Çamaşır yıkayacak Ütüleri yapacak Anneme katlacak Bir avrat istiyorum Hep helalım olacak Dinim tamamlayacak Kumaya göz yumacak Bir avrat istiyorum Kitap okumayacak Tv ye çıkmayacak Modaya uymayacak Bir avrat istiyorum Zamansız ötmeyecek Yemeği yakmakaycak Töreden şaşmayacak Bir avrat istiyorum Ayağımı yıkayacak Abdesti aldıracak Beni Mutlu kılacak Bir avrat istiyorum Çamaşır yıkayacak Ütüleri yapacak Anneme katlacak Bir avrat istiyorum |
Cevap: Bir Avrat İstiyorum...:) [Evlenecek Erkekler klavuzu] varsa öyle biri bana da haber et kardeşim :) |
Cevap: Bir Avrat İstiyorum...:) [Evlenecek Erkekler klavuzu] Alıntı:
bekle bulursun :) baş editörüm nesli tükendi bunların hem sende armutun sapı üzümün çöpü derken evde kalma adayısın bak demedi deme :) |
Cevap: Bir Avrat İstiyorum...:) [Evlenecek Erkekler klavuzu] cok afedersiniz ama böyle bir yazıya verilecek tek cevabım: İYİ HALT EDİYORSUN<<<< |
Cevap: Bir Avrat İstiyorum...:) [Evlenecek Erkekler klavuzu] bir avratmı yoksa bir hizmetçimi aranıyor? bu istekler karşısında erkek kadına neler verecek çok merak ediyorum? ayrıca kuma kelimesi çok itici.. bazı erkekler neden ikinci bir kadını düşünür anlamış değilim? ilkine ne yaptınki yada ne yapacaksın ikincisini düşünüyorsun? şiir tebessüm-mizah olarak eklenmiş ama kadınlar için öyle görünmüyor. en azından benim için.. |
ayrıca hocamız o kadar laf söylüyo ki ortada bişi yoksa bile depresyona gircem sanırım :) |
|
|
Cevap: Bir Eş İstiyorum...:) [Evlenecek Erkekler klavuzu] Alıntı:
Neden mi? çay-kahve000 Şu sebepten: Bir gün gencin birisi heyecanla annesine açılır. ''Anne ben yarın eve üç tane kız getireceğim. Bunlardan birisiyle evleneceğim. Ama hangisiyle evleneceğimi sana söylemeyeceğim, sen tahmin edeceksin'' der. Annesi merakla ertesi günü bekler. Öğleden sonra delikanlı eve 3 genç kızla gelir... Hoş sohbet falan derken delikanlı annesini mutfağa çağırır ve sorar: ''Evet. Tahmin edebildin mi? Hangisiyle evlenmeye karar verdim.'' der. Annesi hiç düşünmeden; ''Ortadakiyle,'' der. Çocuk şaşırır. ''Nerden bildin? Halbuki hiç renk vermedik.'' Annesi; ''Bir ondan hoşlanmadım,'' der...:):) Bu gelinlerle kaynanalar cennetlik olsalar bile geçinemezlermiş, derler... |
Cevap: Bir Eş İstiyorum...:) [Evlenecek Erkekler klavuzu] gönül neler isteeer kader ona bakıp güler:)hay maşallah aylık market listesi gibi.gülümseyen000..uzadıkça uzuyo...bütün eksikleri alsanda eve gelince yine bişeyleri almayı unuttuğunu hatırlarsın:)bitmeeeeeezz bu liste..baksana birincisinden beklentilerini sıralamış..daha ikincisi var sırada ben demiştim market listesi gibi diyeAğzı-Açık000gülümseyen000 |
SAAT: 04:22 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.