![]() |
Cevap: Bir Eş İstiyorum...:) [Evlenecek Erkekler klavuzu] Alıntı:
Kim bilir? Eğer konu evliliğin dini açıdan ele alınması olsaydı, sözlerinizde haklılık payı vardı. Ama konu o değil. Evliliği bayanlar açısından ele alırsak: Yemek yapma, bulaşık yıkama, temizlik, Tüm ev işlerinde aktif rol oynama, Çocuk doğurma Çocuk bakımı, eğitimi, sıkıntıları ve çocuğun tüm sıkıntılarıyla birinci olarak rol oynama, (Erkek sadece sever, zırlamaya başlayınca anneye postalar) Aldatma potansiyeli olan bir koca, Bozulan ruh sağlığı, Burnun dikine giden bir koca... vs. vs... Evliliği erkekler açısından ele alırsak: Kadın dırdırı, Kıskançlık, rahatsız edici boyutlarda aşırı kıskanılma, Çocuk zırıltısı, Ev, mutfak harcamalarının bütçeyi zorlaması, Boş gezilen cepler, Hanım tuz ister, cepte para yok cız der, Her ki cins için de hayalinde kurduğu eş profilinin aldığı eşe uymaması sonucunda yaşanan hayal kırıklığı, Neyse canım evliler anladı. Not: Evliliği bu şekilde algılamayan insanlar için şiddetle evliliği tavsiye ederim. Evlilik güzeldir. Ama evlenmek isteyen erkeklere dostça bir tavsiyede bulunmak isterim. Peygamber efendimiz(sav), ''Şu iki zayıfın hakkı konusunda sizi uyarırım'' buyurmuştur. O iki zayıfıda, ''Yetim ve kadın'' olarak açıklamıştır. Ayrıca veda hutbesinde, Kadınlar konusunda Allah'tan korkmanızı tavsiye ederim demiştir. Çünkü kadınlar hem zayıf, hem de Allahın bir emanetidir. Allahın emanetini incitme, dövme gibi hakkı kendinde gören öküzler(afedersiniz), mahşer gününde pek istedikleri gibi karşılanmayabilirler. Alıntı:
Bazen yalnızlık da iyidir be Baattin... |
Cevap: Bir Eş İstiyorum...:) [Evlenecek Erkekler klavuzu] Ali hocam başına iş açtın şimdi.toparla bakalım gülümseyen000 |
|
Cevap: Bir Eş İstiyorum...:) [Evlenecek Erkekler klavuzu] Ali70, merak ettim. evlimisiniz,yoksa değil mi ?.:) |
Cevap: Bir Eş İstiyorum...:) [Evlenecek Erkekler klavuzu] bulaşık yıkayıp temizlik yapan sultan gördünüzmü:) aklını çalıştıran her ewrede sultan olursfhfgshsfhsgh |
Evliliği şiddetle tavsiye edenlerdenim. Çünkü insan her daim bir kanadı eksik yaratılmıştır. Evlenince o kanat tamamlanır. Boşuna mı eşim denir. Eş... Adı üstünde, diğer yarı... Maksat muhabbet olsun. Bizimkisi yüzlerde biraz tebessüm oluşturmak. Başka da bir niyetimiz yok bilinmez... Konu açılırken başta söylenen şiirden belli değil mi her şeyin ciddiyetten uzak, şaka ve espiri olduğu. İşin ciddi tarafını soruyorsanız elbetteki evlilik önemli bir kurum. Evliliğin önemli olduğunu, Allahu Teala bize Havva annemizi Adem babamız için yaratarak anlatmış zaten. Bu konuda sözümüz olmaz.. Çünkü bundan ötesi kıylü kal. Bizim bu konu üzerine yaptığımız da bu zaten: Kıylü Kal... Biraz tebessüm... |
Cevap: Bir Eş İstiyorum...:) [Evlenecek Erkekler klavuzu] öğretmenim yengemiz oralarda ise aklıma >>>bin bir tehditle o mesaj yazıldı<<<<< gelmiştir :) |
Re: Bir Eş İstiyorum...:) [Evlenecek Erkekler klavuzu] Es degil terligin esi olur Biz koca ve kari deriz Erkek koca dag gibi olmali Kari olmayan dag eksiktir |
Cevap: Bir Eş İstiyorum...:) [Evlenecek Erkekler klavuzu] bir eş istiyorum. kumandalı olsun. Stop Mute tuşları olsun. Kumanda hep bende olsun gülümseyen000 |
Cevap: Bir Eş İstiyorum...:) [Evlenecek Erkekler klavuzu] müjde müjde ... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] gülümseyen000 gülümseyen000 |
SAAT: 16:27 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.