![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. adminin çilesi |
İslaminesil,bütün ihtiyar delikanlıları toplamış,Erzuruma leğenle kaymaya götürmüşhyyyyy Hazır mısınız????:):) Kimi ararsanız burda..yitiksevda,Fecr hoca,bilinmez,Esedullah,Ali hoca HEPSİ BURDA.. OOYYYY OOOYYYY Muhsin hoca ne diyor bakın =>84 YAŞINDAYIK DİYE ÇOCUKLUĞUMUZ AKLIMIZA GELMESIN Mİ YAANİgülümseyen000))))kaçtımm:) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
allah sağlık sıhhat afiyet versin inşallah :) |
Alıntı:
(Dedem derken yukarda ismini zikrettigim degerli hocalarimi kastetmedim tabiki)gülümseyen000 oyy yorum yaptıkca batıcam..iyisimikimseye-söyleme000 |
Toplam 2 Eklenti bulunuyor. kim anlar kimi en derinden,,,, kimin haberi olur insanın kalbinde ki hüznünden,,,, dost anlamalıydı oysa içindeki eleminden,,, sükûta bürünür insan kimsenin haberi olmaz,,, Sükutu ezber Yüreği de kalemide hep dolu birisi...İnsanlıgı kendine dert edinmiş haliyle yaşlanmış halde Sükutu ezberi buldum:):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | Fatmabirinda üyemizide buldum..kulakları çinlasın ki daha sık görebilelim paylaşimlarını inş.:):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] :):) Sürçü lisan eylediysek affolac*:) |
Alıntı:
|
Rabbim seni çok iyi etsin inşallah Mihrinaz,,,,:-) tam bana uymuş,,,,:-) Fatma uğramaz oldu bi söyleyeyim ona niye gelmiyorsun diye,,:-) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Alperkara hocamizi bulduk... bol oksijen tam deminde çay..çaydanlikta yaninda..emekli olmuş anlaşılan:):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 08:22 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.