![]() |
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) Alıntı:
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) ademsevdayla nurşen35 ilim yolunda birlikte böyle yaşlanıvermişler(:[/QUOTE] Alıntı:
İstişare yapmadan hemen kendimizi tanımışız. Bende koyu yaşmaklıyı kendime benzettim, hem diğerinden daha yaşlı, çünkü aramızda yaş farkı var benim daha yaşlı olmam gerekiyor gülümseyen000 İlim öğrenmek için nasılda dimdik yürümeye çalışıyorlar sfhfgshsfhsgh |
saçlarda dökülmüştür zaten..ne istersen onu tak..ama o yaşa gelince illa bişey takılır herhalde:) Alıntı:
Alıntı:
[QUOTE=Medineweb;371573]mihrinaz ablamın elinin değdiği nasılda belli konuya :):) teşekkürler abla güldürdün :) Allah da seni güldürsün :):) konu güzel ve latif olunca biz final büt arası bunalmışlara iyi geldi aslında:)..biraz tebessüm hepimizin ihtiyacıydı yanılmıyorsam.mahcup000..eh sadakamız yerine geçsin inşallah:):) |
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) Eline saglik guzeldi nursen ve sevda yi kiskandim hep birlikte ilim yolunda yaslanmak Rabbim bizede nadip etsin mihrinaz ellerin dert gormesin rabbim huxurunu bozmasin 2 cihanda da mutlu etsin |
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) nurşen bilgisayar elinde olan ben miyim [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] mehmet akif,mihrinaz ve makbergülü...ev,iş,çocuk çoluk çalış çalış ne uzadık ne kısaldık..amaaan şu bowlingide hiç oynamamışız.. ölmeden bir deneyek dedikhyyyyyhyyyyy[/QUOTE] biz bowlingdeyiz arkadaşımhyyyyyhyyyyyhyyyyyhyyyyygülümseyen000gülü mseyen000 o kusurumuzdu..yapalım dedikgülümseyen000 |
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) nurşen abla yaş farkını ben hiç farkedemedim:) anneannem bile benden genç sen mi yaşlı oldungülümseyen000 bir de biz ilim öğrencilerine yaşlılık pek yakışmışskr |
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) [QUOTE=Medineweb;332751]selamun aleykum arkadaşlar..çocukluk resimlerimizi bulduk çıkarttık peki yaa yaşlanınca ne hale gelecez ):) biraz tahminlerde bulunarak resimler buldum hadi bakalım görelim hangi üye yaşlanınca ne hale gelecek gülümseyen000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] su damlası ve esma abla :):) Emeğine sağlık :) fadime ile dertleşiyoruz sanırım yaşlılık işde:)) |
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) Esma hosgeldin kardesim :)(: |
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) bizde seni ozledik yoklugun belli |
mihrinaz bu resmi görmemiştim gerçekten çok güzeldi bowling evet hiç oynamadım oynamak isterdim belki yaşlılıkta sizlerle nasip olur arkadaşım (:c*c*c*c*c* ben şimdi sizinle görüşmek istiyorum hyyyyy |
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) esma nur hoşgeldin sefalar getirdin nasılsın neler yapıyorsun |
İçlerinde en çalışkanı ve azimlisi o görünüyor , muhakkak ki, sensin gülümseyen000 evet000 |
Her yaşın kendine göre güzelliği vardır. Gerçekten bize yaşlılık çok yakışmış , evet000 ilim öğrenirken de son nefesimizi verelim inşallah :):) |
Alıntı:
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) Neler olmuş buralarda epey değişmiş ve çok güzel olmuş bende çok özlemişim konu okumaktan kendimi alamıyorum. Kendimi medreseye girmiş gibi hissettim foruma girince nasıl bir coşku var içimde anlatamam... |
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) Tuba yaslandik ya ondandir zaman su gibi akip gecti bizim yerimize torunlarimiz yazacak kivama gelmisiz elhamdulillah (:(:c* |
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) esmanur...tuba...sizleri görmek ne güzel..nolur daha aktif olun..lütfenc* |
|
Alıntı:
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) Gecmis olsun kardesim rabbim sifa versin butun hastalara sende hosgeldin sefalar getirdinc* |
Hoşgeldin Tuba'cığım seni gerçekten çok merak etmiştik. Hatta Erol 71 ile görüştüğümüzde seni ne kadar aradığımızı ve uzun zamandır aramızda olmadığını mesajlaşmıştık. Çok şükür buradasınc* Hep bizimle beraber olman ümidiyle...:):) |
esma nur çoğumuz ilitam okuyoruz okuma aşkına dgs sınavına girdik ben sivası kazandım ama çok fazla ders var zorladıkça zorluyorlar bu dönem 9 ders var gelecek sene 7'şer ders vardı oraya ders eklemişler 3. dönem 10 ders 4. dönem 8 ders var digger ilitamlar 6 ders bir de çocuklarla zar zor yetişiyorum ama yılmak yok yola devam :) |
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) tuba sen de hoşgeldin uzun süredir sen de yoktun inşallah bundan sonar daha çok aktif olursun |
Alıntı:
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) esma nur ablam nasılsın çok uzun oldu seninle görüşmeyeli de numaranı da kaybettim bir daha görüşemedik |
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) gülümseyen000gülümseyen000 mezuniyet fotomuzu bulunca illaki sizinlede paylaşmak istedim...bowlingten sonra selfie de iyiymişhyyyyy |
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) gülümseyen000gülümseyen000 mezuniyet fotomuzu bulunca illaki sizinlede paylaşmak istedim...bowlingten sonra selfie de iyiymişhyyyyy[/QUOTE] diploma törenimiz muhtemelen böyle olacaktır gülümseyen000 sağol abla c* |
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Buda bnm gülümseyen000 |
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) hepside çok komik olmuş:) |
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 9esra editörümün yaşlanmış ama hala çocuk fotosunu buldum:):) |
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] KardelenGül , editörde yanındaki 16. torunuyla birlikte 17. torununun doğum müjdesinin gelmesini sabırsızlıkla bekliyor.. :):) msl* 17 torun sahibi yaptık sizi editörüm evet000 |
Önümde suluğum bile var galibahyyyyy |
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) Yaşamı güzel kılan, insanların birbirlerinin yüreklerini ısıtmak için bulabilecekleri iyilik dolu sözcüklerdir. Kimilerini ölene dek unutamazsınız, geriye dönüp baktığınızda anımsayacağınız tek şey size neler hissettirdikleri olacaktır.Maksim Gorki :):) |
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) emekliye ayrılmış editörler bunlarda:):)huriye,dürüye,nuriyegülümseyen000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) Bazılarımız yaşlılığı kabul etmesede her yaşın ayrı güzelliği varc* teyzeler çay içiyorlar sanırım içtiklerini unutupda tekrar tekrar içip tansiyonlarını çıkarmasalar :))) |
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) üyeler editlere karşı sohbet halindeler gülümseyen000 [/CENTER] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) Biri biseymi dedigülümseyen000 yaşlılığimda atarlı,bakın karışmam.banla banla nereye kadar..ayağınızı denk alın hem hızlı hem atarlı(silahlı)yaşlı editör ona göregülümseyen000gülümseyen000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 20:24 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.