![]() |
[QUOTE=Esma_Nur;422652] Alıntı:
|
[QUOTE=KardelenGül;422660] Alıntı:
|
[QUOTE=Esma_Nur;422652] Alıntı:
damadı mı çekştiriyorum yoksa :) |
[QUOTE=Allahın kulu_;422662] Alıntı:
|
[QUOTE=KardelenGül;422670] Alıntı:
o yaşa gelince kesin olur :))) |
Değerli başeditimiz yöneticilik, yazarlık ve sosyal medya savaşından sonra kim milyoner olmk. İster yarışmasına katıldı vee medari iftarımız oldu:)))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Ağzı-Açık000 gülümseyen000 Yaşlılığımda yolu şaşırmışım anlaşılan ..))) Esma abla çok yaşa emi /cic/ek/c* |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Güzelmiş yaşlılık halleri :P |
Kim bu warmı itiraf eden :))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Taniyamadi benAğzı-Açık000 Intagramda ağartmiş bu üye saçları.))) |
Su damlası editim bütün kibarlığı ve asaletiyle şiirsel şiirsel örgü örmeye, dikiş nakışa devam ediyor/cic/ek/ Örmenin yaşı yok/cic/ek/ Üstüne dee medineweb işle editimhyyyyy [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu da Gezenti Başeditörle dünya turugülümseyen000Ağzı-Açık000 Yaş 90 bu arada [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Koronanın bitmesini beklerken kök salmışımdır :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
@Nebevi Sevda ve @Alaleyl hocalarimdan 'Sensin yaşlı ' isimli çalışma Ağzı-Açık000gülümseyen000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Heyt be snowboardın atası[emoji28] Gözüm ısırıyor bi yerden ama kimsin sen?[emoji28] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
m20alkış000alkış000alkış000 Ders veriyomu acaba teyzemgülümseyen000 |
Banada tanıdik geliyo gülümseyen000 Kim olabilirki diemedim bir türlü gülümseyen000 |
Metaverse dünyasını ilk kez gören, gezintiye çıkan ben misalAğzı-Açık000 Eheeeeeeyyyyy 😂😂😂😂 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Orta yaş bunalımındayız :) ))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Bisikleti kim sürüyosa fena çarpmış😅 forum dağılır acile yetiştirin😅 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
gülümseyen000 bu nası bi tatlılık yahu:):) Neşesi tam bizim başkan neşesj hegülümseyen000 Ellerinizden öperiz sayın yaşlılarımcicekver |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Vasat, Esma abla ve ben dondurma yerkene .)))) Aylardır dr yolundayim. Ölçü verdim kalıp çıkardılar. Provası, yükseltisi derken ha bugün ha yarın alamadım dişleri.)) Esma abla da lafı yapıştırmış hemen.)) E sizde boykota biraz dikkat edin yahu.. Tebessümlükc* |
Alıntı:
Rabbim ele-avuca düşürmeden, akıl nimetinden yoksun bırakmadan, rezil rüsvay etmeden, müslümanlar olarak yanına alsın dilerim; hem beni, hem de hepimizi : ) amn*cicekver |
Bu arada dişler konusunda espri miydi bilmiyorum ama gerçekse: Rabbim kolaylıklar versin, tez elden tamamlanması ve alışabilmeniz duasıyla diyeyim amn*cicekver |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yakınlarımdan genç yaşta diş yaptırmak zorunda kalan oldu, yaşın gençliğine de bakmıyor ırsi olunca. Allah kolaylık versin her kim yaptırıyorsa veya yaptıracaksa, şahsen ben sadece sürece şahid olmaktan bile korktum, o kadar diyeyim : ) |
Hangisine güleyim şaşırdımgülümseyen000 şaşırırken konunun diş kadar ciddi bir konuya bürünmesi ne diyim:) Hele dişleriyle başı dertte olan biri olarak o süreçleri gayet iyi bilirim mahcup000 yaşlılıkta napcaz şimdiden ağzımın içi implant dolgu kanal çene ne ararsan var tellerle de az uğraşmadım. Şimdi iyi şükür. Çok iyi bakiyomusun dersen yok vallahi tembelim.dislerin genetiklikle kesinlikle alakası varmış soy çekimi olarak sorunluyuz ailecek:) |
Alıntı:
Yaşlılıkta iyi olsun derseniz düzenli kontrol/bakım şart. Ama ben bakıyor muyum derseniz, eh işte. Dişçi korkusu işleri zora sokuyor diyebilirim : ) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
SAAT: 20:24 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.