![]() |
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) hocam silah dengenizi bozmasın:))malum yaşlılık kemiklerde zayıflıyor:)) |
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) Alıntı:
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) ewlatlarım hadi gelin size çay yaptım hep beraber içelim eee gelirkende kek falan getiren olur herhal yaşlılık bu kadar yapabildim ))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) Alıntı:
|
medineweb yönetimi ve üyeleri fizik tedavi niyetine maç yapmaya karar vermişler:) hanımlar sağdan Esmanur,su damlası,nurşen,mihrinaz, ortdaki byfnd muhtar:) devam ediyoruz lalü aşk kardelen soldaki gençlerde yedekde bekleyenler malum yaşlılık bayılan fln olur :) beyleri sayalım soldan başlıyalım Abdulmelik , yitiksevda,alperkara,bilinmez,islaminesil,fecr,end erhafız,ali hocamız [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
İslaminesil le alperkaragülümseyen000 yaşılıkmı dersin çocuklukmu bilmem [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Ali70 hocamızı da buldumalkış000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
|
|
gülümseyen000gülümseyen000 HAYDİ GİDELİM DEYİNCEYE KADAR,KENDİDE DİĞER SALINCAĞA BİNEYMİŞ YAgülümseyen000 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. adminin çilesi |
İslaminesil,bütün ihtiyar delikanlıları toplamış,Erzuruma leğenle kaymaya götürmüşhyyyyy Hazır mısınız????:):) Kimi ararsanız burda..yitiksevda,Fecr hoca,bilinmez,Esedullah,Ali hoca HEPSİ BURDA.. OOYYYY OOOYYYY Muhsin hoca ne diyor bakın =>84 YAŞINDAYIK DİYE ÇOCUKLUĞUMUZ AKLIMIZA GELMESIN Mİ YAANİgülümseyen000))))kaçtımm:) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
allah sağlık sıhhat afiyet versin inşallah :) |
Alıntı:
(Dedem derken yukarda ismini zikrettigim degerli hocalarimi kastetmedim tabiki)gülümseyen000 oyy yorum yaptıkca batıcam..iyisimikimseye-söyleme000 |
Toplam 2 Eklenti bulunuyor. kim anlar kimi en derinden,,,, kimin haberi olur insanın kalbinde ki hüznünden,,,, dost anlamalıydı oysa içindeki eleminden,,, sükûta bürünür insan kimsenin haberi olmaz,,, Sükutu ezber Yüreği de kalemide hep dolu birisi...İnsanlıgı kendine dert edinmiş haliyle yaşlanmış halde Sükutu ezberi buldum:):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | Fatmabirinda üyemizide buldum..kulakları çinlasın ki daha sık görebilelim paylaşimlarını inş.:):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] :):) Sürçü lisan eylediysek affolac*:) |
Alıntı:
|
Rabbim seni çok iyi etsin inşallah Mihrinaz,,,,:-) tam bana uymuş,,,,:-) Fatma uğramaz oldu bi söyleyeyim ona niye gelmiyorsun diye,,:-) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Alperkara hocamizi bulduk... bol oksijen tam deminde çay..çaydanlikta yaninda..emekli olmuş anlaşılan:):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Esma ablam yaaaa...Ne kadarda tatlı...ArtıK o dönüp dönüp başa sarıyor...medineweb den sonra torunları eline vermişler bir oyuncak bebek al oyalan demişler işte. . Odur budur öyle iştehyyyyy @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] /cic/ek/ |
Eeee yaşlanduk çoluk çocugun maskarasi olduk :))) hele gençliğimi göreydiniz ;) |
Alıntı:
|
Bu da bendeniz efenimgülümseyen000 Kürtçeye merak salmıştım gençliğimde...Aslında iyi gidiyordu yazı üzerinde, Sıra okumaya gelince vay anam.. Kopsun kıyamet denecek haldeyim baktım ))) Nasıl oldu bilmem ordan Erzurumcaya geçiş yapmışım:))) A bu da cılit A bu da aligopter A bu da şam fıstık Fındığı nerde görsem tanırım.) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sular seller gibi okuduğumdan da nasıl eminimAğzı-Açık000 maşallah yaşlılığıma gülümseyen000 Öğretmenimde evlat edinmiş zaten aferim kızıma diyor kesin öğrenirim :))) |
Kendinden eminliğin işi bitirmiş öğrtmen korkudan aksini diyememiş odunu yerdi kafaya :))))) |
Abdestli ve Hızlı[emoji6][emoji253] @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] editim [emoji593]=)) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
Mekana da yerlesmişim acaba kullanmak için mi yoksa resmim çekilsin diye migülümseyen000 Haydi medineweb ailesi sizi araba ile şöyle İzmir'i gezdireyim/cic/ek/ |
Alıntı:
@[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Biz yaşlanmayız he.. Elimde baston olabilir ama yaşlanmadık dahagülümseyen000 Şaka gibiyiz bunuda yapmışız gençlik/cic/ek/ |
Hep paylaşımcı su damlası editim..Yaşlılığında da kapıya geleni geri çevirmez, elinde ne varsa hep paylaşır.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bunlar uzun bir aradan sonra medineweb'e giriş yapıp, ''anam nolmuş bu foruma, bizim zamanımızda......''gülümseyen000 diye söze başlayan; @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] VE misafirler/cic/ek/ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Medinewebli Watshapp gurub üyeleri sfhfgshsfhsgh Hayırlı Cumalar diliyorlargülümseyen000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
Bildiğin abdesti aldım haydin hız yapmaya der bi bakışın vargülümseyen000 Son yolculuk olmasın şimdi bizim için, İzmir de metro varmı metroyla olmadı dolmuşla gezeriz biz:)gülümseyen000 |
@[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] editim uzun bir aradan sonra @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile bir araya gelirse/cic/ek/ Anlatacak çok şeyleri var, üniversite okuyorlar kolay değilc* [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
Mihrinaz hocam, ehliyet var, korkma ne olacak çarpa çarpa dolaşırız İzmir'i..gülümseyen000 |
Alıntı:
yaş geçmiş ama iş bitmemiş bizdehyyyyy |
Alıntı:
bu derslerle nasıl başedecez nasıl calşıp gececeğiz diye dertleniyoruz heralde :) |
Dünya sağlık örgütünün yaptığı açıklamaya göre 65 yaşına kdr genç oluyormuşuz 65 ile 85 arası orta yaş 85 den sonrası yaşlı sayılıyormuş.. Ehh o zmn ben daha gencim sizi bilmem 60' a yeni basdım :)))))))) |
Allah sağlık ve afiyet versin MasaAllah esma ablamaalkış000 |
[QUOTE=Mihrinaz;422578]@[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] editim uzun bir aradan sonra @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile bir araya gelirse/cic/ek/ Anlatacak çok şeyleri var, üniversite okuyorlar kolay değilc* [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] konusulacak cok sey varmis sankim dedikodu yapmisiz gibin geldi bana gibi bilemiyorum kimi cekistiriyoz artikin gülümseyen000 |
[QUOTE=Allahın kulu_;422650] Alıntı:
|
[QUOTE=Esma_Nur;422652] Alıntı:
|
SAAT: 20:24 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.