|  | 
| 
 Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) bizde seni ozledik yoklugun belli | 
| 
 Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) Alıntı: 
 mihrinaz bu resmi görmemiştim gerçekten çok güzeldi bowling evet hiç oynamadım oynamak isterdim belki yaşlılıkta sizlerle nasip olur arkadaşım (:c*c*c*c*c* ben şimdi sizinle görüşmek istiyorum hyyyyy | 
| 
 Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) esma nur hoşgeldin sefalar getirdin  nasılsın neler yapıyorsun | 
| 
 İçlerinde en çalışkanı ve azimlisi o görünüyor , muhakkak ki, sensin gülümseyen000 evet000 | 
| 
 Her yaşın kendine göre güzelliği vardır. Gerçekten bize yaşlılık çok yakışmış , evet000 ilim öğrenirken de son nefesimizi verelim inşallah :):) | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) Neler olmuş buralarda epey değişmiş ve çok güzel olmuş bende çok özlemişim konu okumaktan kendimi alamıyorum. Kendimi medreseye girmiş gibi hissettim foruma girince nasıl bir coşku var içimde anlatamam... | 
| 
 Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) Tuba yaslandik ya ondandir zaman su gibi akip gecti bizim yerimize torunlarimiz  yazacak kivama gelmisiz elhamdulillah (:(:c* | 
| 
 Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) esmanur...tuba...sizleri görmek ne güzel..nolur daha aktif olun..lütfenc* | 
| 
 | 
| SAAT: 06:19 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.