![]() |
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) Gecmis olsun kardesim rabbim sifa versin butun hastalara sende hosgeldin sefalar getirdinc* |
Hoşgeldin Tuba'cığım seni gerçekten çok merak etmiştik. Hatta Erol 71 ile görüştüğümüzde seni ne kadar aradığımızı ve uzun zamandır aramızda olmadığını mesajlaşmıştık. Çok şükür buradasınc* Hep bizimle beraber olman ümidiyle...:):) |
esma nur çoğumuz ilitam okuyoruz okuma aşkına dgs sınavına girdik ben sivası kazandım ama çok fazla ders var zorladıkça zorluyorlar bu dönem 9 ders var gelecek sene 7'şer ders vardı oraya ders eklemişler 3. dönem 10 ders 4. dönem 8 ders var digger ilitamlar 6 ders bir de çocuklarla zar zor yetişiyorum ama yılmak yok yola devam :) |
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) tuba sen de hoşgeldin uzun süredir sen de yoktun inşallah bundan sonar daha çok aktif olursun |
Alıntı:
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) esma nur ablam nasılsın çok uzun oldu seninle görüşmeyeli de numaranı da kaybettim bir daha görüşemedik |
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) gülümseyen000gülümseyen000 mezuniyet fotomuzu bulunca illaki sizinlede paylaşmak istedim...bowlingten sonra selfie de iyiymişhyyyyy |
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) gülümseyen000gülümseyen000 mezuniyet fotomuzu bulunca illaki sizinlede paylaşmak istedim...bowlingten sonra selfie de iyiymişhyyyyy[/QUOTE] diploma törenimiz muhtemelen böyle olacaktır gülümseyen000 sağol abla c* |
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Buda bnm gülümseyen000 |
SAAT: 04:06 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.