![]() |
Cevap: KPSS istişare bölümü ben biraz tarih konularını okumaya başlamıştım tarih coğrafya ve anayasadan artık ne kadar konu yetiştirebilirsem yetiştireceğim inşallah 2. sınıftan bilgilerim taze olduğu için inkilaptan çok kaygı çekmiyorum kardeşim sağolsun elimde kaynak çok |
Cevap: KPSS istişare bölümü siz kazanırsınız büyük ihtimalle dgs'yi de kazandınız nasıl olsa:) ama ben bunu da kazanamicakmışım gibi geliyo.. sanki bi güç beni engelliyo ders çalışmamam için.. kısmet mi değil nedir:(( |
Re: KPSS istişare bölümü mina nasipte varsa kazanırsın hiç ümitsiz olma Rabbime gönülden dua et iste ki versin ben böyle yapıyorum Rabbim desteğim sen ol bu bana yeter diyorum inşallah hayırlısı ile kazanırsın...amin. |
Cevap: KPSS istişare bölümü Alıntı:
|
Cevap: KPSS istişare bölümü ben yeni başladım bayramdan sonra şehir dşındaydım o yüden yeni başladım tarih inşallah tarih ve vatandaşlık çalışayı düişünüyorum yeterlilik sınavına gireceğim ama çalışmayacağım yetiştirebildiğim kadar biraz böyle herşey sıkışık oldu rahat olmadı... rahat rahat çalıştığım olmadı b |
ben de hep engele takıldım kardeşimden kitapları bayram dönüşü getirecektim unuttuk gelmedi 2 hafta geçince kitaplar elime geçti ama bu sefer biz 1 hafta şehir dışına gittik konuları yetiştiremem diye çok stres yaptım ama çalışmanın başına geçtim artık ne kadar yetiştirebilirsem ben de dün akşamdan beridir çalışmaya başladım |
Cevap: KPSS istişare bölümü dhbt sınavına da hazılanmam gerektiği için kendimce şöyle program yaptım kpss konuları türkçe tarih coğrafya vatandaşlık ben her gün kpss konularından birine ve dhbt konularına çalışacağım zamanım ve gözlerim müsade verdiği sürece elimden geleni yapacağım kpss %30 dhbt %70 puanımızı etkiliyor iki sınavında çok fazla önemi var |
Cevap: Re: KPSS istişare bölümü [QUOTE=ademsevda;349903]mina nasipte varsa kazanırsın hiç ümitsiz olma Rabbime gönülden dua et iste ki versin ben böyle yapıyorum Rabbim desteğim sen ol bu bana yeter diyorum inşallah hayırlısı ile kazanırsın...amin.[/QU ArO* zaten zaten dualara ümidim var:) ama dgs için de dua etmiştim olmadı kısmet değilmiş... bu arada aöfte hangi bölüm en kolay... bilen var mı arkadaşlar |
Cevap: Re: KPSS istişare bölümü [QUOTE=ademsevda;349903]mina nasipte varsa kazanırsın hiç ümitsiz olma Rabbime gönülden dua et iste ki versin ben böyle yapıyorum Rabbim desteğim sen ol bu bana yeter diyorum inşallah hayırlısı ile kazanırsın...amin.[/QU ArO* zaten zaten dualara ümidim var:) ama dgs için de dua etmiştim olmadı kısmet değilmiş... bu arada aöfte hangi bölüm en kolay... bilen var mı arkadaşlar |
|
SAAT: 01:13 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.