![]() |
KPSS istişare bölümü YARIN veya PAZAR GÜNÜ KPSS sınavına girecek olan tüm arkadaşlara BAŞARILAR DİLERİM..ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..czk* |
Cevap: Tüm medineweb Üyelerinin dikkatine(önemlidir) Alıntı:
|
KPSS istişare bölümü her sınav bölümüne bi istişare açalım sınavla ilgili soruları filan konudan paylaşırsınız..Allah sınava girecek herkese zihin açıklılığı versin.herkes hakkında hayırlı olan puanı alıp kazanır inşaAllah..başarılar diliyorum |
Cevap: KPSS istişare bölümü Amin insallah rabbim kolayliklar ihsan etsin cumlemize Hakkimizda hayili olani naaip etsin gonlumuzude razi eylesin insallah herkese basarilar |
Cevap: KPSS istişare bölümü ALLAH u teala tüm sınava girecek arkadaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun (: |
Cevap: KPSS istişare bölümü sınava girenlerin allah yardımcısı olsun inşallah başarılar dilerim |
Cevap: KPSS istişare bölümü Onlisanstan giren arkadaslar gecmis olsun snaviniz nasildi .nasilgecti .sorulara ait yorumlariniz nasil? |
Cevap: KPSS istişare bölümü Nazli nasildi snavin nasil gecti |
Cevap: KPSS istişare bölümü Herkese geçmiş olsun... Türkçe ve coğrafya rahattı diğerleri çok ağır geldi bana.hele matematik çok zordu sadace 11 soru yapabildim.yani genel olarak normalin de altındaydı... |
Cevap: KPSS istişare bölümü Bende ayni sekilde haci gecen sene ki turkce daha kolaydi bu sene cografya tarih vatandaslik kolaydi tm zordu hayirlisi bakalim ama benim de puan baya dusuk gelir heralde |
SAAT: 11:19 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.