![]() |
KPSS istişare bölümü YARIN veya PAZAR GÜNÜ KPSS sınavına girecek olan tüm arkadaşlara BAŞARILAR DİLERİM..ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..czk* |
Cevap: Tüm medineweb Üyelerinin dikkatine(önemlidir) Alıntı:
|
KPSS istişare bölümü her sınav bölümüne bi istişare açalım sınavla ilgili soruları filan konudan paylaşırsınız..Allah sınava girecek herkese zihin açıklılığı versin.herkes hakkında hayırlı olan puanı alıp kazanır inşaAllah..başarılar diliyorum |
Cevap: KPSS istişare bölümü Amin insallah rabbim kolayliklar ihsan etsin cumlemize Hakkimizda hayili olani naaip etsin gonlumuzude razi eylesin insallah herkese basarilar |
Cevap: KPSS istişare bölümü ALLAH u teala tüm sınava girecek arkadaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun (: |
Cevap: KPSS istişare bölümü sınava girenlerin allah yardımcısı olsun inşallah başarılar dilerim |
Cevap: KPSS istişare bölümü Onlisanstan giren arkadaslar gecmis olsun snaviniz nasildi .nasilgecti .sorulara ait yorumlariniz nasil? |
Cevap: KPSS istişare bölümü Nazli nasildi snavin nasil gecti |
Cevap: KPSS istişare bölümü Herkese geçmiş olsun... Türkçe ve coğrafya rahattı diğerleri çok ağır geldi bana.hele matematik çok zordu sadace 11 soru yapabildim.yani genel olarak normalin de altındaydı... |
Cevap: KPSS istişare bölümü Bende ayni sekilde haci gecen sene ki turkce daha kolaydi bu sene cografya tarih vatandaslik kolaydi tm zordu hayirlisi bakalim ama benim de puan baya dusuk gelir heralde |
Cevap: KPSS istişare bölümü Alıntı:
Alıntı:
hakkınızda hayırlısı olsun diyelim.. stresli bi dönemi daha atlattınız geçmiş olsun :) |
Cevap: KPSS istişare bölümü Bende girdimm :) Hiç çalışmadan girdim. Bana da türkçe basit geldi. Diğerleri hep bilgiydi :( |
Cevap: KPSS istişare bölümü valla bence çok kolaydı ben hiç çalşmadm ama en az 85 beklyrm bence çalışlnca çok ii puan alınablr |
Cevap: KPSS istişare bölümü Werty sen daha once calismis miydin yada bilgilerin taze dir yada oss icin calismissindir muhakkak 11yil once liseden mezun olmus hic oss calismamis birisi olarak ben yorumladim yinede degisebilir kisiden kisiye seni tebrik ediyorum sen veterinerlik okumustun yanlis hatirlamiyorsam neden tekrar kko icin calisiyorsun ozaman niye ilahyat okumadin |
Cevap: KPSS istişare bölümü ziraat müh mezunuyum ben sayısalcı olmamdan kaynaklanıyor olablr tabi.o zamanlr ilahiyat die yada imam hatip die bir bölüm oldğnu hiç duymamıştım çünkü şartlar işte neyse inş sizlerde güzel sonuçlr alırsnz |
Cevap: KPSS istişare bölümü selamun aleyküm herkeze arkadaşlar bir sınavı atlattık gelecek sınavlara yelken açalım |
Cevap: KPSS istişare bölümü A.s baris nasil gecti snav evet sira digerlerinde insallah senin beklentin ne kadar kac gelir sonuc |
Cevap: KPSS istişare bölümü türkçe iyiydi coğrafya ama diğerleri tarih vatandaşlık kötüydü |
Cevap: KPSS istişare bölümü Bütün girdiğim sınawların en zoruydu bu kadar zor olmadı hiçbir kpss :( hayrolsun... |
Cevap: KPSS istişare bölümü diğerlerini bilmiyorum ince sızıama gecensene ki kpss cözdüm hiç çalışmadan 3 yanlış vardı türkceden ama busefer ki bana zor geldi lise bilgilerimle calısamamıstım bende zor olduğunu düşünüyorum çalışmayınca daha da zor oluyo hayırlısı bakalım yınede |
Cevap: KPSS istişare bölümü Çıkmış sorularra baya baktım 2010 kpss soruları bu sınawda olsaydıııı neyse nasipten öte yol yok bana zor gelen herkese zor gelmiştir iyi bildiğimden iddalı olduğumdan yada çok çalıştığımdan diil hakkaten zordu. |
Cevap: KPSS istişare bölümü siz zor diyorsanız zordur çünkü ben hiç çalışmadığım için çalışan daha iyi bilir |
Cevap: KPSS istişare bölümü arkadaşlar netler nasıl.. ben önlisansdan girdim 62 net ve tahmini 75 geliyor.. |
Cevap: KPSS istişare bölümü Ravza sorular verilmis demek cesaretim yok bakmaya ya cok kotuyse bakarsam yazarim mutlaka |
kpss onlisansa nasil girdinizki...yani lisans mznu olup onlisans kpssye girilebilirmi,bunu merakettimdedüşünceli000 |
Cevap: KPSS istişare bölümü bu sene kpss sınavına girecek ya da girmiş arkadaşlarım bana hangi kitabı tavsiye edersiniz |
|
Cevap: KPSS istişare bölümü Özellikle Önlisans için tavsiyeleriniz nedir? Sıkı bir çalışma ve iyi bir puan almam gerek allah nasip ederseağlayan000 |
göknurum (: ben bu kitaplarla çalışmaya başladım.gayet başarılı anlatımı var.yargı yayınevine ait.sfhfgshsfhsgh |
Cevap: KPSS istişare bölümü Ihtiyaç yayınları |
|
Cevap: KPSS istişare bölümü Bende ihtiyaç yayinlari aldim baya guzel arkadasim tavsiye ederim |
Cevap: KPSS istişare bölümü videolar görüntülenmiyor ama verilen püf noktaları ve tarih coğrefyada kodlamaları tam bir can kurtaran..özellikle makbergülü ellerine sağlık arkadaşım..bütün paylaşımcıların ellerine sağlık... |
Cevap: KPSS istişare bölümü veremedğm aöf dersleri yüzünden kpss,dgs ye bakamyorum. Allahtan foruma giriyorum da en azından artık konu basliklarinin içinde görüyorum da hatırlıyorum :) |
Cevap: KPSS istişare bölümü s.a bne ilahiyat 1.ci sınıfım kpssye girrsem bir faysaı olurmuu gelecek senee tercih yapabilmem için kuran kurus hocalıgı yanii yeterliligede girmem gerekiyor dimi. |
Cevap: KPSS istişare bölümü tercih için gerekli sınava girin bence... |
Cevap: KPSS istişare bölümü kpssye gerek yok mu yani? |
Cevap: KPSS istişare bölümü kpss'ye girin diyorum zaten :) |
Cevap: KPSS istişare bölümü hee o zmn dgsye gerek yok :) tmm ikisine de girmek gerekiyor yani :( |
Cevap: KPSS istişare bölümü coğrafya bilgisi olan birinden coğrafyayı nasıl seveceğime dair yardım istiyorum önere bileceğiniz videolu bi anlatım varmı.anlatımı iyi olan bi hoca yada |
SAAT: 09:31 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.