|
Konu Kimliği: Konu Sahibi mehmet akif2,Açılış Tarihi: 09 Mart 2017 (10:52), Konuya Son Cevap : 08 Temmuz 2017 (21:11). Konuya 18 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
09 Mart 2017, 10:52 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | 2017 KPSS LİSANS SINAV VE BAŞVURU TARİHLERİ 2017 KPSS LİSANS SINAV VE BAŞVURU TARİHLERİ KPSS LİSANS GENEL YETENEK- GENEL KÜLTÜR VE EĞİTİM BİLİMLERİ BAŞVURU TARİHLERİ: 13-23MART ARASI (2017) KPSS LİSANS GENEL YETENEK- GENEL KÜLTÜR VE EĞİTİM BİLİMLERİ SINAV TARİHİ: 21 MAYIS 2017 NOT: SABAH GY GK SINAVI ÖĞLEDEN SONRA 14:00'DE EĞİTİM BİLİMLERİ SINAVI HER SINAV İÇİN KALEM SİLGİ VERİYORLAR SABAH VERİLDİ ÖĞLEDEN SONRA VERİLİR Mİ DİYE DÜŞÜNMEYİN YANIMIZDA TEK SU GÖTÜREBİLİYORUZ AMA SUYUN MARKASI YAZAN KAĞIDI YIRTMAK ŞARTIYLA ALYANS DIŞINDA HİÇBİR TAKI İLE KÜPE DE DAHİL TAKAMIYORUZ SINAV GİRİŞ BELGESİ VE NÜFUS CÜZDANIMIZLA SINAV YAPILAN YERE GİREBİLİYORUZ SINAV BAŞVURU ÜCRETİ SINAV BAŞINA 55 TL İDİ BU SENE DEĞİŞTİ Mİ BİLMİYORUM ÖNEMLİ UYARI: KPSS GY GK VE EĞİTİM BİLİMLERİNDEN 1 HAFTA SONRA OLAN ALAN SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN SINAVI DEĞİL İKTİSAT İŞLETME GİBİ BÖLÜMLERİN MEZUNLARININ ALAN SINAVIDIR. |
Konu Sahibi mehmet akif2 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Sevgililer Günü | Serbest Kürsü | gün ışığı | 3 | 1482 | 15 Şubat 2019 09:19 |
Azılı bir müşrik "Nadr bin Hâris" | Kur'an Kıssaları | mehmet akif2 | 0 | 1466 | 06 Ekim 2018 21:18 |
EBU FÜKEYHE (R.A.) KİMDİR? | Ashab-Kiram(r.a) | mehmet akif2 | 0 | 1447 | 05 Ekim 2018 20:42 |
Sayın Mustafa Cilasun için yapılacak hatim :(((((( | Taziye-İlan-Selamlaşma | nurşen35 | 28 | 9768 | 05 Ekim 2018 18:00 |
TEVHİDİN DELİLLERİ | Akaid | mehmet akif2 | 5 | 1741 | 01 Ekim 2018 12:18 |
09 Mart 2017, 11:04 | Mesaj No:2 |
25 Şubat 2011 |
KPSS ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ (ÖABT) BAŞVURU TARİHLERİ: 13-23 MART ARASI(2017) NOT: AYNI GY GK VE EĞİTİM BİLİMLERİNE BAŞVURDUĞUMUZ TARİHLERDE ÖABT'YE DE BAŞVURACAĞIZ. 3 SINAVA PARAYA YATIRACAĞIZ 2014'DE DGS'YE BAŞVURURKEN MİLLİ EĞİTİM ÖSYM ODASINA GİTMİŞTİK ORDA RESMİMİ ÇEKMİŞLERDİ ŞİFRE VERMİŞLERDİ GEÇEN SENE KPSS LİSANSA BAŞVURUYU İNTERNETTEN ÖSYM AİS'E ŞİFREMLE GİRİP BAŞVURUYU YAPMIŞTIK KPSS ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ (ÖABT) SINAV TARİHİ: 16 TEMMUZ 2017 NOT: ALAN SINAVI HER İLDE YAPILAMIYOR ÖSYM BAŞVURU KİTAPÇIĞINDA HANGİ İLDE YAŞIYORSAK HANGİ İLLERDEKİ SINAV MERKEZLERİNİ SEÇEBİLECEĞİMİZ YAZIYOR. BU SINAVDA DA KALEM SİLGİ VERİYORLAR SORU SAYISI 50 TANEDİR SINAVA GİRECEĞİN SINIFDA HERKES SENİNLE AYNI BÖLÜME GİRİYOR YANİ ELİMİZE BÜTÜN ÖĞRETMENLİK ALANLARININ SORULARI VERİLMİYOR :smile: BEN DE ÖYLE OLUR SANIYORDUM GEÇEN SENE DİKAB ALAN SINAVI KİTAPÇIĞINI VERDİLER BANA |
09 Mart 2017, 11:10 | Mesaj No:3 |
25 Şubat 2011 | NOT: FORMASYON BELGESİ OLMAYANLAR EĞİTİM BİLİMLERİ VE ÖABT SINAVINA GİREBİLİYOR AMA DENEMEK İÇİN GİREBİLİR ÖĞRETMEN OLMAK İÇİN MEZUN OLUP DİPLOMANIN ELİNDE OLMASI ŞARTI VE FORMASYON ALIP SERTİFİKAMIZIN ELİMİZDE OLMASI LAZIM |
09 Mart 2017, 18:36 | Mesaj No:4 | |
Durumu: Medine No : 55009 Üyelik T.:
29Haziran 2016 | Alıntı:
Dördüncü sınıfta alabilir miyim? Çalışanlar için sıkıntı olur mu? | |
09 Mart 2017, 21:31 | Mesaj No:5 | |
25 Şubat 2011 | Alıntı:
formasyona 4. sınıfa geçince başvurabiliyorsun formasyona başvuranlar arasında 3. sınıf gano'suna göre yüksekten düşüğe kontenjan dolana kadar çağırırlar yani duyuruda formasyona hak kazananların listesi yayınlanır daha sonra yedek liste için başvuru da açılır takip etmek lazım okuyorken evet formasyon çok zor ama mezun olunca daha zor ilitamın zorluğu ile formasyon dersleri sunu ödev hazırlamak staj yapmak staj dosyası hazırlamak zor ama hepsi bir anda bitiyor üniversitelerde formasyon dersleri hafta sonları olur ankara üniversitesi hafta içi gidiliyor o şartlara da dikkat etmek gerekir bulunduğun şehirde formasyon alınırsa kolay ama başka şehir madden manen çok zor ama yapılmaz diye bir şey yok formasyon 2 dönem sürüyor ilk dönem bilgi dersleri ağırlıklı son dönem uygulama dersleri ağırlıklı ve materyal ile sanki okuldan ders anlatıyor gibi hocanın ve arkadaşlarının yanında öğretmen oluyorsun hoca puan veriyor bazı derslerde hoca bunu istiyor bazı hocalar vize veya final için ödev istiyor bilgisayar çıktısı değil de elden yazmamızı istiyorlardı ilk dönem bir dersde bir konu hakkında sunu hazırlayıp hoca gibi tahtaya çıkıp anlatmıştık diğer derslerden vize ve finaller olmuştu dersler akılda kalıcı bilgiler olduğu için biraz çalışma ile sınavlardan geçilebiliyorsun ben bana 2 saat mesafede kayseri erciyesden formasyon aldım oranın geçme notu 50 idi en az 50 almak gerekiyordu bağıl sistemde değerlendirilsin stajı formasyon aldığın ilde yapıyorsun sana çıkan okul ve staj hocanla günü ayarlaya biliyorsun hafta sonu ders ise cuma günü veya pazartesi staj yapabiliyorsun çalışan sınıf arkadaşımız vardı ama kendi bulduğun ilden aldığı için sorun olmadı hafta içi işten izin alması zor oluyor diye stajını imam hatip lisesini dışardan okuyanlar hafta sonu derslere geliyorlar ya oraya aldırdı hem okul harcı hem formasyon harcı ağır geliyor bir de başka şehire gidince yol parası yeme içme konaklama parası benim ve eşimin ailesi kayseride diye kalma yeme içme parası olmadığı halde bizi çok zorlamıştı bir de hala tereddütün varsa ben kendimin ne halde formasyon aldığımı söylüyeyim evde yaşlım vardı çocuklarım zaten küçük oğlum ilkokul 2. sınıfa gidiyor diye onu götürmüyordum evin temizliği çamaşır ve ütümü halledip bir de ev halkına bir hafta 2 gün bir hafta 3 günlük yemek hazırlayarak o zaman 2 yaşında olan kızımı da yanıma alıp kayseriye gidiyordum ordayken biraz kpss bakıyordum biraz okul derslerime bakıyordum ki sivas ilitamdan geri kalmıyayım diye zaten koşturmacalı geçiyordu staja gidiyordum üniversiteye derslere gidiyordum verilen ödevleri yetiştirmek için hafta içleri sivasın derslerine ve kuran ezberime çalışarak bir de haftada 1-2 gün kuran dersi almaya giderek gece geç saatlere kadar yazıyordum bazen gündüz kızımın yanında kanepede biraz uyuyarak kendime gelmeye çalışıyordum arkama bakınca ben bunları nasıl yaptım diyorum ama insan ilim isteyince allahım yardım ediyor kendimiz de azim gösterdik mi tamamdır:smile: inan çok zorlandım bu yazdığım zorluklar çektiğimin yanımda basit kalır sivas dersleri zordu felsefe hocamız ekstra kitapdan da bizi sorumlu tutuyordu kuran ezberleri zaten çokdu çok zaman alıyordu başka kafana takılan varsa bilgim dahilinde ise yardımcı olurum inşallah:smile: | |
09 Mart 2017, 22:33 | Mesaj No:6 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
formasyon alan arkadaşlarım aynı yorgunluk meşakketle bitirdiler .Ama,çok verimli olduğunu söylediler.Sana bir sorum var Göknur. Geçen yıl kpss ye girdiniz, ilahiyat taban puanları düşük olacak ümidi çok vardı, hemen atanırız diye düşündü herkes.Ama hiçte öyle olmadı.Şimdi öğrtmenlik için birde mülakat getirildi, İlahiyat mezunlarını avantajlı görüyormusun bu yarışta taban puanları düşükmü zannedildiği gibi.Birde mülakat ayağı var tabi... Sınavla girilebilecek nereye müracat ettiysem, mülakat getirildi..Elimi attığım yer mülakatlanıyor ben kaçtıkça Gerçi benim düşüncem daha farklı..Hayrlısı bakalım...Allah razı olsun verdiğin bilgiler için.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
10 Mart 2017, 09:33 | Mesaj No:7 | |
25 Şubat 2011 | Alıntı:
dikab taban puanlarının yükseleceğini biliyorduk ama mülakat geleceğini aklımızın ucundan geçirmedik evet okul ve formasyon ağırdı gy gk biraz bakabilsek alan daha önemli okul bitince ona ağırlık veririz olur da yüksek puan alırsak neden ben girmedim diye pişmanlık duymuyalım dedik bir de sınav heyecanı soru şekillerini görmek açısından tecrübe oldu lisans soruları çok mu zor olur düşüncesinden sıyrılmak açısından da iyi oldu alandaki sorular ile çalıştığın çok farklı diyorlardı bana öyle geldi bazı sorular çok zor geldi ne dediğini bile anlamadım zaten okulumdan 3 ders yaza kalmıştı onla da uğraşıyordum o nedenle tam olarak çalışamadım nasip kısmetin de önüne geçilmedi kpss’ye çalışan kişi Allahın da yardımıyla tabii ki fark atabilir dgs’de o kadar dershaneye giden var o kadar genç bilgileri taze olan var ya da o kadar kişinin arasında ben mi hak kazanacağım diye düşünmeden edemiyordum ama Allah nasip etti ümitle azimle ve çok çalışarak kpss’den de bir şeyler olabileceğini düşünüyorum nasipse olur tam kavrayamadığım yerlerden soru gelirse ihtimali de var olursa amenna olmazsa zaten bana bir zararı yok yani kaybedeceğim bir şey yok | |
10 Mart 2017, 23:21 | Mesaj No:8 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Dikkat değişiklik var !!! KPSS BAŞVURU TARİHİ: 13-23 Mart KPSS SINAVI: 21 Mayıs KPSS SONUÇ AÇIKLANMA TARİHİ: 16 Haziran ÖABT SINAVI: 16 TEMMUZ Başvuru tarihi 13 ile 23 mart arası
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
13 Mart 2017, 20:46 | Mesaj No:9 |
25 Şubat 2011 | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |