|  | 
| 
 Toplam 1 Eklenti bulunuyor. … Ben sıkıntımı, keder ve hüznümü sadece Allah’a arz ediyorum…” (Yusuf 86) | 
| 
 " Onlara: 'Yeryüzünde fesad çıkarmayın!' denildiği zaman ise:  ‘Biz ancak ıslâh edici kimseleriz' derler. Dikkat edin! Şübhesiz ki onlar, müfsidlerin (bozguncuların) ta kendileridir, fakat idrâk etmezler." Bakara Suresi (11-12) | 
| 
 Beni hatırlamak için namaz kıl. Taha/14 | 
| 
 Yemin olsun ki sizi korku, açlık; mallardan-canlardan-meyvelerden eksiltme türünden bir şeyle mutlaka imtihan edeceğiz. Sabredenlere müjdele. bakara 155 | 
| 
 Allah yolunda öldürülenlere “ölüler” demeyin. Hayır, onlar diridirler. Ancak siz bunu bilemezsiniz. (Bakara 154. ayet) | 
| 
 Şüphesiz Allah,  (müşriklerin saldırı ve sinsi tuzaklarını) iman edenlerden uzaklaştırmaktadır. Gerçekten Allah, hain ve nankör olan kimseyi sevmez. {Hac Suresi, 38} | 
| 
 Ve eğer Allah sana bir keder dokunduracak olursa, onu Ondan başka açacak yoktur; ve eğer O, sana bir hayır dilerse, o zaman da O'nun lütfunu reddedecek yoktur. O, lütfunu kullarından dilediğine nasib eder. O, çok bağışlayan, çok merhamet edendir.. (Yunus, 107) | 
| 
 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...] | 
| 
 “Eğer Allahü teâlâ insanları küfür ve günahlarından ötürü dünyada cezalandıracak olsaydı, yer üzerinde tek canlı kalmazdı.” (Nahl/61) | 
| 
 7/A'RÂF-55: Rabbinize alçak gönüllüce ve için için dua edin. Çünkü O, haddi aşanları sevmez | 
| SAAT: 16:55 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.