|  | 
| 
 "Korkmayın ! Çünkü Ben Sizinle Beraberim; İşitir Ve Görürüm . . ! " Taha suresi 46. Ayet | 
| 
 ŞEMS SURESİ 11-15. AYETLER cicekver 11. Semûd kavmi, azgınlığı sebebiyle yalanladı. 12. Hani onların en bedbaht olanı (fesat çıkarmak için) ileri atılmıştı. 13. Allah'ın Resûlü de onlara şöyle demişti: "Allah'ın devesini ve onun su içme hakkını koruyun."(1) (1) Bu konu ilgili olarak bakınız: Kamer Sûresi, âyet, 28. 14. Fakat onlar, onu yalanladılar ve deveyi boğazladılar. Bunun üzerine Rableri, suçlarından dolayı onları helâk etti ve kendilerini yerle bir etti. 15. Allah, bunun sonucundan çekinmez de! | 
| 
 54/KAMER-28: (Beldedeki) suyun, (deve ile) onlar arasında taksim edildiğini (nöbetleşe içileceğini) onlara haber ver. İçecek olanların hepsi, sırası gelince hazır olur. | 
| 
 FUSSİLET 50-52. AYETLER 50. Andolsun ki, kendisine dokunan bir zarardan sonra biz ona bir rahmet tattırırsak: Bu, benim hakkımdır, kıyametin kopacağını sanmıyorum, Rabbime döndürülmüş olsam bile muhakkak O'nun katında benim için daha güzel şeyler vardır, der. Biz, inkâr edenlere yaptıklarını mutlaka haber vereceğiz ve muhakkak onlara ağır azaptan tattıracağız. 51. İnsana bir nimet verdiğimiz zaman (bizden) yüz çevirir ve yan çizer. Fakat ona bir şer dokunduğu zaman da yalvarıp durur. 52. De ki: Ne dersiniz, eğer o (Kur'an), Allah tarafından ise siz de onu inkâr etmişseniz o zaman (haktan) uzak bir aynlığa düşenden daha sapık kim vardır? | 
| 
 Hiç soruyor muyuz kendimize? Fe eyne tezhebûn! (Bu gidiş nereye?) (Tekvîr Sûresi, 26. Ayet) | 
| 
 Furkan Suresi/20.ayet [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi | 
| 
 Biz dedik; -“Herşey olacağına varır!” Allah c.c dedi ki; -“İnsan için ancak, çalıştığı vardır!” Necm suresi- 39 Biz dedik ; -''Nasipse olur, kısmetse odur..'' Allah c.c dedi ki; -''Biz her insanın kaderini, kendi çabasına bağlı kıldık." (İsra Suresi. 13) Sonra oturduk, kendi beceriksizliğimize kader deyip ağladık.. Ne güzel buyurmuş Geylani hazretleri; -Allah’ın takdirini O’nun aleyhine delil yapmayın; Çalışın, çabalayın.. | 
| 
 Size bir Dost Tavsiyesi.. '' Sizin Dostunuz ancak Allah'tır....'' MAİDE SURESİ / 55 | 
| 
 Veya sırlarını ve fısıltılarını işitmediğimizi mi sanıyorlar? Elbette işitiyoruz; yanlarındaki meleklerimiz de onların herşeyini kaydediyorlar. Zuhruf Suresi 80 | 
| 
 "Mü'minler ancak o kimselerdir ki;  ALLAH anıldığı zaman kalpleri ürperir. O'nun âyetleri kendilerine okunduğu zaman (bu) onların imanlarını artırır. ve yalnız Rablerine dayanıp güvenirler.." | Enfâl Sûresi 2.âyet | | 
| SAAT: 16:55 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.