|  | 
| 
   / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم Hiç yaratan bilmez mi O, en ince işleri görüp bilmektedir ve her şeyden haberdardır (Mülk/14 ) | 
| 
 Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ağarmaya başladığında sabaha andolsun ki; O (Kuran) şerefli bir elçinin (Cebrail'in) sözüdür. Tekvir 18/19 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi | 
| 
  Rad Suresi/41 "Görmüyorlar mı ki yerküreyi zaman zaman yokluyoruz, kaçınılmaz sona doğru hızla yaklaştırıyoruz. Allah karar verdiğinde O'nun kararını engelleyecek kimse yoktur. O çok hızlı hesap görür." | 
| 
 Günün ayeti Bismillahirrahmanirrahim İnsanlar yalnız: "İman ettik" demekle imtihan edilmeden bırakılacaklarını mı sandılar? Ankebut 2 | 
| 
 Bakara suresi 74. ayet Sonra kalpleriniz yine katılaştı; kaya gibi, hatta kayadan da katı. Zira öyle kayalar var ki içinden nehirler fışkırır, yine öyle kayalar vardır ki yarılıp bağrından su çıkar. Yine öyleleri vardır ki Allah'a haşyetinden* harekete geçerler. Allah, yaptıklarınızdan habersiz değildir. ثُمَّ قَسَتْ قُلُوبُكُم مِّن بَعْدِ ذَلِكَ فَهِيَ كَالْحِجَارَةِ أَوْ أَشَدُّ قَسْوَةً وَإِنَّ مِنَ الْحِجَارَةِ لَمَا يَتَفَجَّرُ مِنْهُ الأَنْهَارُ وَإِنَّ مِنْهَا لَمَا يَشَّقَّقُ فَيَخْرُجُ مِنْهُ الْمَاء وَإِنَّ مِنْهَا لَمَا يَهْبِطُ مِنْ خَشْيَةِ اللّهِ وَمَا اللّهُ بِغَافِلٍ عَمَّا تَعْمَلُونَ | 
| 
 Kamer suresi 10. ayet Sonunda Rabb'ine çağrıda bulundu: "Doğrusu ben, yenik düştüm, bana yardım et." فَدَعَا رَبَّهُ أَنِّي مَغْلُوبٌ فَانتَصِرْ Fe dea rabbehu enni maglubun fentasır. | 
| 
 En'am süresi 82. Ayet / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم اَلَّذ۪ينَ اٰمَنُوا وَلَمْ يَلْبِسُٓوا ا۪يمَانَهُمْ بِظُلْمٍ اُو۬لٰٓئِكَ لَهُمُ الْاَمْنُ وَهُمْ مُهْتَدُونَ۟ " İman edenler ve bu imanlarına zulüm karıştırmayanlar var ya, güven işte onlar içindir, doğru yolda olanlar onlardır." | 
| 
 Elif, Lâm, Râ. Bu Kur'ân öyle büyük bir kitaptır ki, insanları Rablerinin izni ile karanlıklardan aydınlığa, her şeye galip ve hamde lâyık olan ALLAH'ın yoluna çıkarman için onu sana indirdik.  (İbrahim/1) | 
| 
    Zulmedenlere en ufak bir taraftarlık dahi göstermeyin! Sonra ateş size de dokunur. Sizin Allah’tan başka yardımcınız da olmadığına göre, sonra büsbütün yardımsız kalırsınız. 11-Hud 113    | 
| 
 Elinize imkan geçtiği zaman, onu zorbaca kullanıyorsunuz." (Şuara, 26/130) | 
| SAAT: 16:55 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.