![]()  |  

Cevap: =Kitap Sözleri =  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  Soğuk Betonlar Yıkıldı, Ve Yerine Kardeşlik İnşa Edildi... Kadim Dolunay  |  

Cevap: =Kitap Sözleri =  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  Sözler tükendi, dilimde..."Elem neşrah leke sadrak.." Ve "Affet beni Rabbim"diyorum susarak ve sadece ağlayarak....  |  

Cevap: =Kitap Sözleri =  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  Hayatta en zor şey, gayesiz insanlarla birlikte yaşamak mecburiyetinde kalmaktır. » CENAP ŞAHABETTİN  |  

Cevap: =Kitap Sözleri =  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  İnsanlar işine gelince değil de vicdanına değince iyilik yapsalardı; bugün çıkar ilişkileri değil, gerçek sevdalar yaşanırdı!  |  

Cevap: =Kitap Sözleri =  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  Ne gittiğim için kaybettim, nede kaybettiğim için gittim. arkama dönüp baktığımda kaybedecek hiçbir şey bulamadığım için,sadece  |  

Cevap: =Kitap Sözleri =  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  YaptığIm yanlışlar icin hiç pisman degilim,tek pismanlığım ; yanlış insanlar icin yaptığım dogrular !!!...  |  

Cevap: =Kitap Sözleri =  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  Kim haklı ,kim haksız savaşı değildi bu.. Beraber olma savaşını kaybettik biz..  |  

Cevap: =Kitap Sözleri =  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  Seveceksen eğer, Terk edilmeyide göze al derim ben. Çünkü seni bilmem ama ben; Dün 'canım' dediğime yarın 'düşmanım' demem. Nazım Hikmet  |  

Cevap: =Kitap Sözleri =  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  Mutlu insanlar; Herşeyin en iyisine sahip olanlar değil, Sahip olduklarını kaybetmeyecek kadar çok sevenlerdir . Bukowski  |  

Cevap: =Kitap Sözleri =  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  Aslında her insan bir romandır ve biraz kahramandır. Gün gelir anlar ki, harcadığı tek şey hayalleri değil, zamandır... -C. Aytmatov-  |  
| SAAT: 05:09 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.