![]() |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Soğuk Betonlar Yıkıldı, Ve Yerine Kardeşlik İnşa Edildi... Kadim Dolunay |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sözler tükendi, dilimde..."Elem neşrah leke sadrak.." Ve "Affet beni Rabbim"diyorum susarak ve sadece ağlayarak.... |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hayatta en zor şey, gayesiz insanlarla birlikte yaşamak mecburiyetinde kalmaktır. » CENAP ŞAHABETTİN |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsanlar işine gelince değil de vicdanına değince iyilik yapsalardı; bugün çıkar ilişkileri değil, gerçek sevdalar yaşanırdı! |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne gittiğim için kaybettim, nede kaybettiğim için gittim. arkama dönüp baktığımda kaybedecek hiçbir şey bulamadığım için,sadece |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] YaptığIm yanlışlar icin hiç pisman degilim,tek pismanlığım ; yanlış insanlar icin yaptığım dogrular !!!... |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kim haklı ,kim haksız savaşı değildi bu.. Beraber olma savaşını kaybettik biz.. |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Seveceksen eğer, Terk edilmeyide göze al derim ben. Çünkü seni bilmem ama ben; Dün 'canım' dediğime yarın 'düşmanım' demem. Nazım Hikmet |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mutlu insanlar; Herşeyin en iyisine sahip olanlar değil, Sahip olduklarını kaybetmeyecek kadar çok sevenlerdir . Bukowski |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aslında her insan bir romandır ve biraz kahramandır. Gün gelir anlar ki, harcadığı tek şey hayalleri değil, zamandır... -C. Aytmatov- |
SAAT: 13:10 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.