![]() |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Unutma, Senin küle çevirdiğin kalbe, Bir başkası üfleyip yeniden hayat verir aslında. SUNAY AKIN |
Cevap: =Kitap Sözleri = "Yürekli bir kadının başı, yüreksiz bir erkeğin omuzuna ağır gelir!" [Nazım Hikmet] |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Güler yüzle söylenen bir yalanı; bir anda yuttuğumuz halde, acı gerçeği ancak damla damla yutarız. Diderot |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] En çok da 3 şey yorar insanı; Affetmek,, İçi yanarken susmak ,,ve olmayacağını bildiği halde hayal kurmak. C.Palahniuk |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yanımda Yürümeyi Beceremeyen İnsan ; Ardımdan Dört nala Gelse Ne Yazar... !!! alıntı |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] DEDİKODU yaparak, başkalarının hayatını ütülemeye ÇALIŞANLAR... Siz önce, BURUŞUK RUHUNUZU ütüleyin. alıntı |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hayat öyle bir noktaya getirir ki insanı; Eskiden hiç bitmesin dediğin günlere, Keşke hiç yaşamasaydım dersin. M. Longston |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gerçekle hayalin bariz farkı; uzağa atarsın yakına düşer; Öyle anlar, öyle simalar vardır ki unutmak istersin aklına düşer.... |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Benden nefret edenlerden nefret edecek vaktim yok. Çünkü ben, bana değer verenleri sevmekle meşgulüm.." [Marquez], |
Cevap: =Kitap Sözleri = "para herşeyı yapar diyenler,para için herşeyı yapanlardır." byrmnz mubarek olsun. |
SAAT: 15:25 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.