![]()  |  

Cevap: =Kitap Sözleri =  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  Unutma, Senin küle çevirdiğin kalbe, Bir başkası üfleyip yeniden hayat verir aslında. SUNAY AKIN  |  

Cevap: =Kitap Sözleri =  "Yürekli bir kadının başı, yüreksiz bir erkeğin omuzuna ağır gelir!"  [Nazım Hikmet]  |  

Cevap: =Kitap Sözleri =  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  Güler yüzle söylenen bir yalanı; bir anda yuttuğumuz halde, acı gerçeği ancak damla damla yutarız. Diderot  |  

Cevap: =Kitap Sözleri =  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  En çok da 3 şey yorar insanı; Affetmek,, İçi yanarken susmak ,,ve olmayacağını bildiği halde hayal kurmak. C.Palahniuk  |  

Cevap: =Kitap Sözleri =  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  Yanımda Yürümeyi Beceremeyen İnsan ; Ardımdan Dört nala Gelse Ne Yazar... !!! alıntı  |  

Cevap: =Kitap Sözleri =  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  DEDİKODU yaparak, başkalarının hayatını ütülemeye ÇALIŞANLAR... Siz önce, BURUŞUK RUHUNUZU ütüleyin. alıntı  |  

Cevap: =Kitap Sözleri =  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  Hayat öyle bir noktaya getirir ki insanı; Eskiden hiç bitmesin dediğin günlere, Keşke hiç yaşamasaydım dersin. M. Longston  |  

Cevap: =Kitap Sözleri =  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  Gerçekle hayalin bariz farkı; uzağa atarsın yakına düşer; Öyle anlar, öyle simalar vardır ki unutmak istersin aklına düşer....  |  

Cevap: =Kitap Sözleri =  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  "Benden nefret edenlerden nefret edecek vaktim yok. Çünkü ben, bana değer verenleri sevmekle meşgulüm.." [Marquez],  |  

Cevap: =Kitap Sözleri =  "para herşeyı yapar diyenler,para için herşeyı yapanlardır."  byrmnz mubarek olsun.  |  
| SAAT: 05:09 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.