![]() |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü Alıntı:
ders kaydını onaylamk ve grup seçmek gerekiyor az önce baktım şu anda aktif yani işlem yapılbiliyor ama 1. mi yoksa 2. grup mu bunun seçimini yapmak gerekiyor |
uzaktan bakınca çok zor gibi geliyor uzgn ama işin içine girince rabbim kolaylaştırır inşallahamn* |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü arkadaşlar ben 2. grup tayım ceydanur ve medineweb sizler?? danışman onayı bekliyor derslerim |
ben otomasyon girişi yapıyorum ama senin dediğin grup seçimi yada danışman onayı bekleyen dersler gibi bişey yok..nerden baktın abla? |
danışman a tıklıyorum oradan da onaylanmayan derslere tıklayınca hangi grupta olduğumuz, derslerimizin adı ve krediler yazılı olan sayfa çıkıyor dersler danışman onayı bekliyor cuma ya kadar süresi var onaylamaları için |
|
|
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü gülnihal abla.ben face kullanmıyorum sırf ünv içinde açmayı düşünmüyorum.netten inceledim aktif bir inuzem ilitam face grubu yok.bir tane hesap şu an için aktif ama ondada sadece duyurular yayınlanmış.eğer senin face hesabın varsa ve faceden ders notları falan herne yayınlanırsa işte bana burdan yada özelden gönderirmisin..face hesabın yoksa ceydanuru bekleyecem :) |
allah yardımcın olsun demek ki zamanı var daha vakti gelmeden, daldaki yaprak bile kımıldamazken... |
|
medineweb li, inuzem li, 2. grupalkış000 Alıntı:
inuzem de okuyanların sayfasına katıldım oradan takip ediyorum gelişmeleri haberdar oldukça iletirim inşallah, paylaşırım sayfada |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü bugün ve yarın akşam saat 20.00 de osmanlıca dersi varmış öyle yazıyor sitede ben bakıcam kısmet olursa |
|
|
|
|
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü inuzem sayfasından yapılan son duyuruya göre otomasyon ve ders ekleme işlemleri ayın 19 una kadar uzatılmış Ders Kaydı Otomasyon İşlemleri 19.09.2014 Cuma Günü Mesai Bitimine Kadar Uzatılmıştır. |
offff kafam allak bullak oldu herkfadan bir ses çıkıyor ders seçmiyecğiz ama nerden yapacağız gurubu osmanlıca varmış bende gözüklmüyor bunalıma girmeden bitirsem şu okulu anlamadım sistemi daha tam olarak endişe kaygı oluştu bende neyse en iyisi namaz kılayım sakinleşeyim |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü birsde facede aktif takipçiyiz ama kaygı oluşturuyor yazılanlar 4 .sınıfların olumsuz yazıları falan ders notlarını özetlerimizi burada paylaşsak inuzemde disiplinlik olurmuyuz acep |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü bende elimden geleni yaparım fırsat oldukça |
forumun maşallahı varalkış000 üyelerimiz özverili, yardımsever, bilgili ve çalışkanhyyyyyhyyyyy ben de osmanlıcayı medineweb sayesinde çözdüm sayılıralkış000 bakalım ilitamın osmanlıca dersleri nasıl olacakdüşünceli000 |
danışman a tıklıyorum oradan da onaylanmayan derslere tıklayınca hangi grupta olduğumuz, derslerimizin adı ve krediler yazılı olan sayfa çıkıyor grup seçme bitmişti ama sayfada 19 una kadar uzatıldı yazıyor. Alıntı:
özelden yazsana bana face hesabını |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü bu arada benim danışmanım Araştırma Görevlisi Güzide ÇAĞIRAN |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü sağol gülnihar onaylanmayan derslerde görebildim dersleri ama onaylanmamış sanal sınıfa giremiyorum hiç ders almamışsızın yazıyor hocam irem hoca 2. guruptayım |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü evet onaylanmadığı için işlem yapılmıyor şu anda |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü derslerimiz onaylanmış arkadaşlar.ders programımızda belli olmuş.hadi hayırlı olsun :):) |
Allah kolaylik versin hepinize inşallah |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü bizim dersler bu hafta başı başladı hocam sizinki başlamadımı |
|
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü derslr başşladı çok şükür vieo yüklenmiş sayfamıza pdfler var ali hoca 300 sayfa yüklemiş diğer derslerden 1-19 sayfa arası haftalık osmanlıcada sadece pdf yok daha ne online yada video izleyebildim kızım derslerin başladığıgün boğaz ağrısı yüksek ateş oda boğazındaki ağrıyı anlayamadı gözlerime boncuk boncuk bakıp ağlıyor ağladıkça boğazı dahada acıyor ilaç vermedim gözetimim altında bakalım kaç gün sürecek o iğleir iğleşmez videolara katılırım derslerin çıktısını aldım bakalım rabbim kolaylık versin çok güzel bir şey ya allah diğer arkadaşlarada nasip etsin ünüversite sırasında o toz kokusunu alamasakta mutfak masasında hayat teleşı içinde bir şey yapmaya çalışmak güzel.... |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü bu arada pdfleri bulmam yüklemem dün gece 2 saati mi aldı uçağa binip inönüye derse girsem daha kolay olurmuş ..... acemi olmak bana zaman kaybı oluyor |
Pdf leri kitap olarak alabileceğiniz bir yer yok mu? Bu şekilde sizin için çok vakit kaybı olur. Sakarya ilitamınkini Özçıpa fotokopi kitap yapıp kargo ile gönderiyor. Sizinkini de kitap haline getiren vardır |
Derslerinizde ve ilim yolunda Allah'ü Teala güç ve kuvvet versin... Telaş etmeyin, heyecan güzel bir duygu , seneye nasip olur ve ömürde varsa bizlerde sizinleyiz Yolunuz açık , gönlünüzde sabırlı ve sebatlı olsun... |
Çocukların hasta olması çok kötü oluyor Ben geçen yıl aof finallerinde bu durumdayım Kızım Amip oldu, hastanede yattıkuzgn Okumak,faal olmak güzel şey Rabbim sabrımızı azmimizi artırsın inşallahamn* Alıntı:
Malum hafta sonu sınav varevet000 Ondan sonra hızlı bir giriş yapacağım kismetse |
|
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü [QUOTE=erol 71;355044]Selamun aleyküm. Allah kızınıza acil şifalar,size de kolaylıklar versin. Pdf leri kitap olarak alabileceğiniz bir yer yok mu? Bu şekilde sizin için çok vakit kaybı olur. Sakarya ilitamınkini Özçıpa fotokopi kitap yapıp kargo ile gönderiyor. Sizinkini de kitap haline getiren vardır[/QUOTE bizim okul kantinind satılıormuş kargoyla göndereceklermiş şöyle mantık pdf geçen sene yükledim sonra yeni yülenene baktım konu farklı krtasiyeye güvenemem o yüzden |
inşallah senin çoçuklar kaç yaşında hareketlilermi |
ve beş dakika yerinde durmaz(: |
|
hepimizin evladını bağışlasın rabbim |
SAAT: 20:34 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.