![]() |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü inuzemli arkadaşlar... site de yeni bir duyuru vardı fark ettiniz mi! yeni yapılan değişikliğe göre; vizenin % 10 u, finalin %90 ı alınacakmış bilginize... |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü Perşembe akşamı saat 20 de mantık özet dersi varmış. Haberiniz olsun |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü Alıntı:
osmanlıca videolarını izleye bildim sadece o ders haricindeki hiçbi dersi bilmiyorum :) arapça az çok biliyorum zaten de diğerlerine sıkı bir çalışma şart oldu Alıntı:
|
|
soru şekillerini görünce rahatlıyor..birde vizden iyi ders çıkarmak lazım... üniteleri yığmak en zoru..içinden çıkılmıyor,bu tecrübeyle finallere daha güzel hazırlanılıyor..kolaylıklar arkadaşlar |
|
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü Rabbim vizeleri kolaylikla alatmayı Yuzumuzu gulduren notlar almayı Bu moralle final derslerini yerli yerince takip edip Donemi tamamlamayı nasip etsin insallah |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü vize günü geldi çattı tüm arkadaşlarımıza başarılar |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü Allah razi olsun Rabbim kolaylik versin hepimize |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü sınava giren varmı arkadaşlar |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü ceydanur skype adresin var mı? |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü hepinize kolaylıklar arkadaşlar..umarım heyecanınızı atmışsınızdır üzerinizden(: |
Bizim vizelerin %10, sizin %de kaçı etkili? |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü sky p yok sınav izlenimlerimi anlatayım sınavın yüzde onu geçerli olacak tabi bu ogrenciler için gereksiz bir teferruat olarak görüldü faacede tartışmalar ve seviye indirici konuşmalar başladı..insanlar bazen yoruyor face ne zaman girsem ruhum daralıyor sınav kıscası kuran fena değil hep anlattığı yerden sormi hoca ben kuranı çalışmıştım fıkıh çok çalışmıştım zor sorarlar diye faytdası oldu ...sadece ilk 3 pdf soruları varı tahminim maslahat illet kıyas bombası finalde patlayacak ali hoca....mantık çalıştım işin içinden çıkamadım zor geldi çalışmama rağmen kelam kolaydı arapç yapılabilecek seviyedeydi tabi üniteden çok işlememiştik ikici dönem arapça ağırlaşabilir osmanlıc a ahhh cahit hocam battım resmen 20 sorunun 20 sini yapamadım beydağı vadı sadece işte onu cahit hocadan yana bu kadar zor beklemiyordum her sınavdan sonra yapılan geleneksel ağlamam yaptım ben ne yapacağım şimdi mızmızlığımı kalmadan bitirsem yarabbi diploma notuda önemli tabi bu baskı ağlamama neden oldu kuran hocamın bana sözü kendine zaman ver sözü aklıma geldi |
|
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü gel gelelim sınavdan sonra çıkartılan dersler şası düşüncemdir 1----internet kullanımı azaltılck sadece gece yatmadan önce girilecek 2---kızın uyur uyumaz video derler dinlenecek 3----videolar biriktirilmeyecek 4---- zor ögrendiğii düşünerek fazla emek veriliecek 5----program ı aşan zaman olununca stres yaratmadan taviz verilecek 6----her hafta 1 ders sular seller gibi ezbeerlenecek 7----osmanlıca gremerden önce kelimeleride eş zıt anlamınıda ezberlenecek 8----sürekli beyine telkin verilecek sık sık başı boş zannedip bıkmasın 9----her akşam günlük çalışanlar tekrar edilecek 10--- geçmiş konular ilgili soru bulunup çözülecek eğer bunu yapmasam finallerde takılırım |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü ama ilitam zormuşşşşşş açık oğretim süprizi azdı |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü medine web gülnihal sizin yorumlarınız neler |
|
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü bitti şükür vizeler.kontrol ettim cevaplarımı arapça ve osmanlı türkçesinde bir iki yanlış var :(neyse zaten 100 alsak ne olacak sanki :) finalden 55 alamazsak geçemiyoruz :) arkadaşlar geçmiş olsun herkese..çok daha iyi notları finallerde alırız inş. |
Usul cok zordu Bende mesguliyet cok olunca butun dersleri İzleme firsatim olmadi Osm. Turkcesi ince ayrintilar vardi Dusuren sorular... Cahit hoca soylemisti, finalde vizeden daha kolay sorarim diye. İnsallah finald gorecegiz bunu |
Arapca dan cevabi hel ile baslayan soru yanlismis yauzgn |
|
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü arkadaşlar özet çalışması yapalımmı ne dersiniz? bir dersden ünite paylaşalım herkes aldığı ünitenin özetini çıkartarak sitede yayınlasın..fikrinizi alayım ? :) |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü Özet iyi olurda kişi sayısı az yetismezgulnihal çalışıyor benim bebek aktif olamıyorum malesef mahzur görün ama ikinci dönem ilk haftadan olursa ancak yetişebilirim....geç oldu hocam |
Cevap: inönü ünv.ilitam öğrencileri ders çalışma bölümü Alıntı:
|
Cevap: inönü ünv.ilitam öğrencileri ders çalışma bölümü Alıntı:
|
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü s. a arkadaşlar nasıl gidiyor çalışmalar |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü bu arada mutlak adalet sahibi yaradandır ...mtlaka karsılığınızı görürsünüz.... bu arada disiplin suçu yüksek lisansda karşınıza çıkmaz orada hocalar daha zorlar bu günlerinizi ararsınız.... sistemden olan sıkıntılaraın nimetini bilelim şükredelim açıkçası ben çoluk çoçuk okuyamazdım....şükürler olsun girdim evet desler zor alttan üsten ala ala halledeceğiz inşallah ilitam kapanırsa çok ararız bu günleri ......eşimyüksek lisans yaptı ondan biliyorum ... |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü birde disiplin suçlarıa devlet sık sık af çıkartıyor yapışmaz üzerinize okuldan atılsanız bile |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü şükür bu imkanı veren rabbime .................................................. ....... |
|
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü S.a nasıl gidiyor çalışmalar yetistirebildinizmi benim kelam yarışı mantık hiç bakmadım arapça son iki unite kaldı |
Ugrasiyoruz bugun 8saat ders vardi Yarin da 8 saat mantik, osm. Turk. Ve arapca Devam ediyor bakalim ama gercekten cok yorucu Rabbim muvaffak etsin hepimizi |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü sınav sonuçlarımız açıklandı |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü bütünleme sonuçlarıda açıklandı.nerdesiniz arkadaşlar sonuçlar nasıl? |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü Sonuçlar konusunda Üzgünüm ben |
|
benim usul 50 de kaldıuzgn |
bide ders seçimini yaptınmı ablacım |
SAAT: 20:34 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.