![]() |
Cevap: Biraz sohpet edelim. Alıntı:
|
Cevap: Biraz sohpet edelim. İnsanların birbirine kendi güçleri nispetince yardım etmeleri meşru bi yardım,yalnız insanların görünmeyen varlık olarak yardım isteyecekleri sade yegane varlık Allahtır.. sizin vee aynı çizgide olanların ise Allahın yanında,gavs,kutup,müceddid,şeyh lerinizdir,sizler bunu savunuyor ve gavs,kutup,müceddid ve şeyhlerinizi Allaha ortak koşuyorsunuz anlayamadığınız bu işte sayın abim... |
Hamd olsun biz kime nasıl inandığımızı biliyoruz siz bu altı çizili kelimenizle vebale girdiniz haberiniz ola kardeşim benim adıma hüküm veremezsiniz Kalpleri bilen sadece Allah Azze ve Cel dir ... vesselam |
Cevap: Biraz sohpet edelim. bu amcanın anlattıkları ve inancı şirk mi değil mi... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
vesselam |
Ne güzel başlamış ne çabuk bitmiş:)daha iman nedir de ittifak sağlanamamış yazık ya masadan erken kalkılmış belki biz devam ederiz:) Abiler aplalar hocalar. İmanımız ve amellerimiz neden kabul olmuyor yani Allah'ın yardımı niye gelmiyor onu sorayım bendecicekver |
SAAT: 15:39 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.