![]() |
Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım Arkadaşlar istedim ki farklı bir oyun oynayalım. sonuçta bu dünyadan giderken günah ve sevap görüreceğiz o halde biz de ufak bir şeyler yapalım olmaz mı? bu oyunda ben bir şey yazacağım alltaki onu yapacak ve ahiret sepetine atacak. başlayalımmı? *Alttaki üye 10 tane salavat getirsin. o da ondan sonra gelenin sepetine bir şey atsın. Hadi Bakalım Kolay Gelsinnn... Sevap Sepetlerimiz Dolup Taşsın İnş |
Cevap: Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım Alıntı:
Konuya şahit olan üyemiz 21 tane Hümeze Suresi okusun .... |
çok yaşa sen sudamlası,yine bizi dualarına katmış, daha fazlası için uğraşmışsınArO* güzel bir açolış olmuş sevgili dua dilencisi,21 tane hümeze suresi okundu, çokta sevdiğim bir sure anlamınıda sayenizde tekrarlamış oldum, bir sonraki üyede25 estağfirullah okusun ...dua ilec*c* |
Bende okudum.. şimdi gelen üyede kaybettiği yakınları için 1 Fatiha ve 3 ihlas okusun....c* |
|
benden sonraki kişi de ailesi için amenerresulu okusun |
bende okudum inş.. benden sonra gelen üye ise yusuf süresini meali ile birlikte okusun..;) :) |
Benden sonra Gelen Asr süresini meali ile birlikte okusun... |
Bende okudum..Benden sonra gelen üyede Felak süresini okusun anlamı ile Gerçi pek rabet yok ama olsun :) |
Cevap: Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım teşekkürler benden sonraki arkadaş nasr suresini okusun... |
bende okudum inş.. benden sonra gelen Haşr Süresi 18 - 24 Ayeti Kerimeleri meali ile okusun... |
Benden sonra gelen üye 3 tane tefriciye okusun inşaALLAH... |
okudum..benden sonra gelen içten bi dua etsin bana |
rabbim sizi iki cihanda aziz eylesin,dilinizden ve yüreğinizden duayı, zikri eksik etmesin,duası kabul olunan kullarından eylasin inşalllah AMİİİİNc* BENDEN SONRA GELEN ÜYE FATİHA SURESİNİ MEALİYLE 2 DEFA OKUSUN |
Benden sonra gelen. Zilzal suresini ve tabiki meali ile okusun.. Gerci meali ile diye belirtme ihtiyaci duymamamiz gerekiyor ,her okuyan meali diye okumasi gerekiyor diye dusunuyorum |
OKUDUM İNŞ. benden sonra gelen buruc suresini mealiyle okusun ...yinede belirtmek istedimc* |
Cevap: Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım şimdi okuyacağım benden sonrası tebbet süresini 3 okusun |
Cevap: Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım ..okudum göknurevet000 .. benden sora gelen şahıs ;yarın sokakta gördğü üç tane çocuğun başını okşasın ..( kendi çocğnu okşar gibi ama)afrn* |
benden sonra gelen arkadaşım,evliyse eşine ,bekarsa annesine veya babasına gönülden ArO* desinc*hadi bakem... |
Cevap: Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım Rabbim ebeden razı olsun inşAllah... Benden sonra gelen Sekine Duasını 19 kere okusun |
|
|
Cevap: Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım benden sonra gelende meal okusun (^_^) |
Cevap: Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım senden sonra ben gelmedim gülümseyen000 |
Cevap: Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım Ben hala bitirmedim huzeyfe geçmiş olsun :) Senden sora gelen napsın ? |
Cevap: Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım benden sonra gelen meali benim yerime okusun :) |
Cevap: Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım pışııkkk .)) |
Ağzı-Açık000Ağzı-Açık000Ağzı-Açık000 gelmeseydin banane ne hemen okuyon benden sonra gülümseyen000 |
..Benden sora gelen benim için gzel bi dua etsinc* RcA* |
benden sonra gelen benim için yasin okusun...15dkcık..:):) |
ALLAH s bu dünyada ve öteki dünyada güzellikler ihsan etsin, ve azabtan korusun . ALLAH sana ailene ve bütün müminlere merhamet etsin hesap gününde günahlarını affetsin.,hayırlı bi ömür nasip etsin. isyandan uzak duaya yakın eylesin.en hayırlısını hep nasip etsin..:):) .amn* benden sonra gelen haftasonu gireceğm AÖF sınavı içn dua etsin ltfn52 |
Cevap: Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım Allah zihin açıklığı versin ayşe nur : )) benden sonra gelen ise Allah a hamdetsin... |
dua..(: ..Rabbim senin benm ve tüm snva girck olan kardşlerimin zihnini açık etsin inşşş.. asıl sınavı kazananlardan eylesin cümlmzi :) |
Cevap: Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım Baya ara vermişiz :) Benden sonra gelen 11 tane Ayetel kürsi okusun.. |
güzel bir sayfa olmuş ArO* |
benden sonra gelen fetih suresini okusun...... |
Cevap: Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım okudum.. Benden sonra gelen suhteme bir avuç dua etsin :) |
hayırlı eş,hayırlı dost hayırlı annelerden eylesin..her iki cihnda seni ve sevdiklerini aziz eylesin... hastalıklarına şifa versin...rabbim duası kabul olunan kullarından eylesin nşallah(:... benden sonra gelen medineweb emektarlarına,yazarlarına formun kurulmasında emeği geçen herkese en güzel dualarını ve teşekkürlerini göndersin lütfen(: |
medineweb'in kurucularına, emeğine geçen herkese, formun yazarlarına ve emektarlarına ayrı ayrı teşekkür eder ve gönüllerindekinin hayırlı olanına kavuşmalarını dilerim... Benden sonra gelen ltfn52 33 Sübhanallah ... 33 Elhamdülillah ... 33 Allahüekber okusun !... Ayrıca önümüzdeki sınavlarda KPSS ve DHBT için özel dualarınızı bekliyorum... |
Cevap: Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım nurşencim okuyorum hemen allah kabul etsin benden sonra gelen efendimize 3ihlas bir fatiha bizim ve bütün ölmüşlerimiz ayrıca ruhaniyetimiz için 1000 tevbe çeksin kpss de dhbt katılan herkese rabbim kolaylıklar versin inşaallah |
SAAT: 23:49 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.