![]() |
Cevap: Peygamberler hakkında Sorular Alıntı:
Semut kavmi ve Hz. Salih (a.s.) c*c* |
ArO* |
Cevap: Peygamberler hakkında Sorular İnsanlığın ikinci babası olarak bilinen Hz. Nuh (a.s.)’ın gemiye binen ve insanlık kendilerinden türemiş olan üç oğlu vardı. Bu üç evlat üç ırkın babası olmuş, yeryüzünde bugüne kadar var olan ırklar da bunlardan türemiştir. Hz. Nuh (a.s.) bu üç oğlunun isimleri ve hangi ırkın babasıdırlar? |
sam arapların babası yafes ;rumların babası ham; habeşlerin babası |
Alıntı:
|
Cevap: Peygamberler hakkında Sorular Hz. Adem 5 seyi ile bahtiyar olmustur. Bunlar nelerdir? |
Cevap: Peygamberler hakkında Sorular Hatasini itiraf etmek Pismanlik duymak Nefsini kötülemek Tevbeye devam etmek Rahmetten ümidini kesmemek |
Cevap: Peygamberler hakkında Sorular alkış000 tebrikler buyrun siz devam edin... |
Cevap: Peygamberler hakkında Sorular Babil kralı Buhtunnassar’ın Beytül Makdis’i yıkıp insanları esir etmesinden yıllar sonra geri dönen Beni İsrail arasında Tevrat’ı olan olmadığı gibi onu bilen de yoktu. Aralarında biri vardı ki, bu Tevrat’ı bildiği için yeniden onu yazdı. Beni İsrail’e peygamber olarak gönderilmiş olan bu insana sonunda, “O Allah’ın oğludur” diyecek kadar ileri gittiler. Beni İsrail’e Tevrat’ı yeniden Allah (c.c.)’ın izni ile ezberinden yazan bu peygamber kimdir? |
Cevap: Peygamberler hakkında Sorular Hz. Üzeyr(as) Rabbim bana insanları nasıl dirilttiğini göster dediği için 100 yıl ölü kaldıktan sonra tekrar diriltilen Peygamber hangisidir? De hadi kolay gelsin netekim. Fiemanillah. |
SAAT: 20:21 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.