![]() |
Teşekkür ederim....🌾 |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gündüz duydum sürekli dilimde lazlarin havaları fena alışkanlık yapıyogülümseyen000 |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Güldürmeyen, ağlatmayan Sinsi bir ok, öldürmeyen Çaresi yok bu yaranın Kimde kalır kabukları [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Ağlama yüreğim yar gelmez gelsede artık farketmez ha döndü dönecek ömür bitiyor kış ortasında bahar gelmez Ah kaçıncı darbe bu ah kaçıncı son perde anlamıyor yüreğim gelde kendin söyle 🖤🤍 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
İshak Danış/ Haşr süresi 18-24 |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yine gözümüz yükselerde hayat geçiyor perde perde doydum artık bana müsade bir yol bulalım dünyadan uzak deryaya yakın dünyadan uzak |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çok iyi yapılmış ai cover |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Bunu dinliyorum. Mütevazi bir ses, sözler derin. Şiiri Molla Ahmed-i Cezirî'ye ait Xece seslendirmiş. "Dil ji min bir" diye bir yer var...o kadar yani...Bilmesenizde anlıyorsunuz ama anlatamiyorsunuz öyle birşey... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alt yazısı üst yazısı yok. Dinlerken siz yazın alt metni örtüşüyor mu bakın, bence hissiyatiyla Türkçesi aynı çıkacak sfhfgshsfhsgh |
SAAT: 06:11 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.