![]() |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Ezan dinliyorum, çünkü ikindi ezanı okunuyor🙃 |
Bu kadar üzülücem aklıma gelmezdi 😔 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Ekim geldi ama Eylül'de kaldık. Eylül zedeyiz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Sela dinliyorum 😌 |
Başa sarın sarın dinleyin.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Aşığa bagdat sorulurmu?😌😌😌 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dünyayı paylaştılar artık şaşırmıyoruz. Gazzeyidepaylaştılarmahcup000 |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ‘Aceb şu yirde var m'ola Şöyle garîb bencileyin Bagrı başlu gözi yaşlu Şöyle garîb bencileyin Gezdüm Urum'ıla Şam'ı Yukaru illeri kamu Çok istedüm bulımadum Şöyle garîb bencileyin Kimseler garîb olmasın Hasret odına yanmasun Hocam kimseler olmasun Şöyle garîb bencileyin Söyler dilüm aglar gözüm Garîblere göynür özüm Meger ki gökde yılduzum Şöyle garîb bencileyin Niçe bu derdile yanam Ecel ire birgün ölem Meger ki sinümde bulam Şöyle garîb bencileyin Bir garîb ölmiş diyeler Üç günden sonra tuyalar Sovuk suyıla yuyalar Şöyle garîb bencileyin Hey Emrem Yûnus bî-çâre Bulunmaz derdüne çâre Var imdi gez şârdan şâra Şöyle garîb bencileyin |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Herkese selam🖐️🫡 dinlemeden olmaz🎚️ |
| SAAT: 20:35 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2026 DragonByte Technologies Ltd.